Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni telefonos...

Mit lehet tenni telefonos zaklatás ellen?

Figyelt kérdés
Helló. Tegnap ismét hívott valaki de most ismeretlen számon, mert eddig azonosítatlan hívószám vagy mi szerepelt. Tegnap először hívott 16:55kor, majd 22:18kor, majd 22:20kor...Szerintem normális ember nem hívna ilyen sokszor, főleg este 10kor nem. Munka miatt plána nem ismeretlen számon ennyiszer. Azt hittem abbahagyta aki korábban hívott, de felismerhető amikor hívogat. Kedden is hívott ismeretlen szám 15:44kor. 10.hó 29-én hívott megszálottan. Elsőnek 20:30kor, makd 20:32, 20:33,20:35. Ilyenkor azt hiszem kinyomtam és utána hívott egyből. Előtte 10.hó 27-én hívott 13:56kor, 13:59kor, 18:11kor,18:44kor. Utána 10.hó 28án 22:20kor 2x, majd 22:21...Kezdetben mikor felvettem, mert kíváncsi voltam ki az akkor előszőr vagy nem szólt bele de hallani lehetett vlaamit, vagy olló csattogtatás volt, mintha közvetlen az ollót a telefonhoz tartotta volna és csattogtatta, majd az orra alatt motyogott mintha nem akarok rosszat mondani de mintha fogyatékos lett volna, úgy beszélt. Vagy direkt motyogot még akkor mikor kértem érthetően beszéljen, utána mikor mondtam abba maradt a hívás...Most már fel nem veszem neki, szerintem évezi ezt, vagy mit tudom én. De hajt a kíváncsiság és meg akarom tudni ki lehet ez a degenerált, aki egyfoyltában hív kinyomás ellenére is és este 10kor is.Meg miért ismeretlen számon. Ilyenkor tudom nem érdemes ezzel foglalkozni, de amikor hív sokszor nem tudolm kinyomni és akkor nem tudom használni a telefont. És képes perceket csörögni. Kezd elegem lenni. Mit lehet tenni? Családom szerint is valaki direkt zaklat, nem vagyunk rosszban senkivel. Honnan ismeri a számomat és mit akarat tőlem? Tuti ő lesz az szerintem, felismerem amikor hívni szokott..És ilyenkor sajnos nem hívhatom vissza, nem íratok mert ismeretlen...23L

2020. nov. 12. 01:29
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Nem. En is ezt xsinaltam. Engem is hivogattak pont igy. En elkezdtem szivatni. Le is állt rola :D
2020. nov. 12. 05:32
 12/40 anonim ***** válasza:

Erre ertettem hogy nem

"de akkor folyton hivna mert lehet ezt élvezi.."

2020. nov. 12. 05:33
 13/40 A kérdező kommentje:
ja vagy úgy :D..nos ha ma is hívna akkor ezt fogom tenni hátha elérek vlaamit vele...bár remélem nem olyan ez aki leszívja a pénz merrt hírekben is halalni ilyenekről
2020. nov. 12. 05:41
 14/40 anonim ***** válasza:

Ha te vagy a hivasfogado akkor neki megy le a pénze.

A hirekben is irjàk ezt a külföldi hivásokrol.

Csak az lenne baj ha te hivod vissza

2020. nov. 12. 05:48
 15/40 anonim ***** válasza:
Igy a külföldieket is mindog felveszem de ök csak csörgwtnek szoval gyorsnak kell lenni. Es már le is vette tölük a kapcsolàsi dijat es a percdijat. Tekintve ha nincs pénz a kartyamon is meg lehet ezt csinalni nem a fogado fél fizet ebben az esetben sem.
2020. nov. 12. 05:49
 16/40 A kérdező kommentje:
14.mivel ismeretlen esélytelen amúgy is visszahívnom :D
2020. nov. 12. 05:52
 17/40 anonim ***** válasza:
A pènzleszivos egyéb hivásokrol irtam ez esetben amik a hirekben is mennek. Azok föleg külföldi tel számok es kijelzi a telo
2020. nov. 12. 05:55
 18/40 A kérdező kommentje:
ja értem :) na kivancsi vagyok ma hivni fog e :D...este 10 utrán várni fogom de napközbne is
2020. nov. 12. 06:03
 19/40 anonim ***** válasza:

Es ne szolj bele. Tuti meg dog lepödni es lerakja.

Aztan kivancsi vagyok mi lesz a kövi ötlete :D

2020. nov. 12. 06:08
 20/40 anonim ***** válasza:
*fog
2020. nov. 12. 06:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!