Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » T i mit fogtok most csinálni,...

T i mit fogtok most csinálni, hogy nem lehet este 8-tól sehova se menni?

Figyelt kérdés
2020. nov. 11. 12:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem változtat az életemen, hogy 20:00 óra után "piano" van, sőt, várható egy pozitív fejlemény is! Egy idióta mindig este 21:15 körül érez beteges kényszert arra, hogy az autójának kerekeit csikorgatva itt szambázzon le s fel estéről-estére az utcánkban. -Vélhetően most ki fogják seggelni, ha ezt megpróbálja a sötétje! Net van. TV van. Áram van. Fűtés/hűtés van. Folyó hideg/melegvíz van. Beszélgető partnerem van. Társasjáték van. Írott olvasnivaló van dögivel. Telefonon is tudok kommunikálni bárkivel, ha ez nem lenne elég. Enni, inni is van mit. Nincs miért csinálnom a műbalhét - és éppen ezért nem is csinálom.
2020. nov. 11. 13:25
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
pentek szombaton valoszinuleg 5-tol 8ig varosba elkezdunk inni aztan 8tol 5ig after valahol.
2020. nov. 11. 13:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyat ritkán voltam eddig is kint 8 után, úgyhogy azt, amit eddig
2020. nov. 11. 13:32
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
Mivel most kb. nem lehet menni sehová, nincsen nyitva semmi, nincsen semmilyen program, ezért kb. semmit... Nekem a 8 óra még nem este, szóval olyankor én még bőven aktív vagyok és teszem a dolgom, ami adott esetben azt is jelenti, hogy még barátokkal vagyok, vásárolok vagy ilyesmi. Viszont akkor most majd itthon csinálok valamit. Igazából engem talán ez zavar legkevésbé a korlátozó intézkedések közül, bár őszintén szólva sok értelmét én személy szerint nem látom. Viszont nekem talán az a legrosszabb vagy az visel meg leginkább, hogy a személyes emberi kapcsolatok, a szociális élet lekorlátozódik. Én egyetemista vagyok, tehát most a távoktatásnak köszönhetően a gép előtt fogok ülni órákon át minden nap, ami azért nem egy túl jó dolog. Nekem tavasszal is nagyon hiányzott az, hogy személyesen találkozzak és beszélgessek emberekkel, el tudjak menni közösségbe, be lehessen ülni egy étterembe vagy kávézóba, el lehessen menni egy csoportos edzésre, be lehet menni tanulni a könyvtárba stb. Hosszú távon szerintem inkább negatív hatásai vannak ennek a "maradjotthon" dolognak, ha a saját példámat és a környezetemet veszem alapul. Nem egy ismerősöm lett pl. depressziós, de még magamon is érzem, hogy nem tudok olyan jól funkcionálni mint normál körülmények között.
2020. nov. 11. 15:07
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
14: most se kell mindig otthon ülni. Lehet étterem és kávézó nélkül is találkozni.
2020. nov. 11. 16:11
 16/19 anonim ***** válasza:
79%
Személyes találkozó helyett majd online DnDzek a haverokkal
2020. nov. 11. 16:42
 17/19 anonim ***** válasza:
86%
15-ös Igen, viszont úgy nehéz találkozni, ha mindenki szétszéled az ország különböző pontjaira... A legtöbb barátomat az egyetemen ismertem meg, de az egyetemi épületek és a kollégiumok bezárnak, megy mindenki haza, ahol pedig ül a gép előtt, beadandókat ír stb. távoktatás címén. Tavasszal sem tudtam velük személyesen találkozni, sőt a nyáron is csak egy-egy alkalommal.
2020. nov. 11. 16:46
 18/19 anonymousreview60 ***** válasza:
Www.projecteuler.net-ezek, ANSI C-t, angolt, eszperantót és főzni tanulok.
2020. nov. 11. 20:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Kb. egy évben egy nap ha volt mikor nem voltam otthon este 8-ra, de akkor is max azért mert vendégségben voltam vagy még épp tartottam haza valahonnan. Semmi se fog változni. Alkoholista retkeken meg bűnözőkön kívül csak az van az utcán este 8 után aki dolgozik, annak meg szabad. A másik kettőt meg vigyék is be nyugodtan.
2020. nov. 12. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!