Mit fogtok este csinálni? /halloween/
hát itt Szlovákiában nem tartunk mi halloweent nálunk halottak napja lesz.
Én mit fogok csinálni?
Na anyám emagyarázza nekem azt a hibás fizikát,meg a matekot mert írunk belőle és lóf*szt sem értek belőle.(ilyen képletek a fizikában és akkor ad példát és ki kell számítani,de sok a képlet és fogalmam sincs mit hogyan kell.matekban meg valami hülyeséget)
Hát ő tv-t nézek...
még jövök számítózni..
lefürdök..
aztán találok ki megint valami bazi nagy idiótaságot amit megcsinálok és aztá bánni fogom..xD
és majd éjfél 1 óra körül megyek aludni .. :D
holnap meg temetőket fogjuk járni fel alá...mer nem tudom nálatok ,hogy van ,de nálunk megyünk a temetőbe és viszünk mécseseket meg gyertyákat gyújtunk az elhunytakra és imátkozunk.
nagyából ennyi.szerdán meg kezdődik a suli .. :(
kéremszépen ez itt nem Amerika, hanem Magyarország! nem tudom kinek a háza tájékán tartják ezt az ünnepet, hogy Halloween. (leszámítva persze az ilyen-olyan kocsmabulikat/sulibulikat)
én személy szerint egy jót fogok aludni... (mielőtt belekötne bárki, hogy nem a kérdésre válaszoltam :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!