Hogy szokás ezt csinálni Halloween-kor?
Figyelt kérdés
Tudom hogy Amerikai szokás de én szeretnék menni..de meséljétek el hogy hogy van ez az egész..mit kell mondani?(tudjátok amikor járnak a gyerekek házról házra)2010. okt. 30. 14:14
1/11 anonim válasza:
Magyarországon nem ünnepeljük a Halloweent, tehát nem nagy sikered lesz.
2/11 anonim válasza:
hát azamerikaiak aztmondják hogy trick or treat(édességet vagy ilyen kis csalfaságot csinálnak ez azt jelenti)
3/11 A kérdező kommentje:
és a kis "csalfaságok" azok mt takarnak?
2010. okt. 30. 14:24
4/11 A kérdező kommentje:
és az egész hogy van?Mikor szoktak járni?hány óra körül?és elég ciki lenne? :D
2010. okt. 30. 14:25
5/11 anonim válasza:
igen, elég ciki lenne :) főleg azért, mert sokan nem is értenék, miért kopogtatsz az ajtajukon.
6/11 anonim válasza:
Holnap fognak jönni a gyerekek mert Angliában még páran kopogtatnak.Ilyenkor ezt mondják." Trick or treat!"
De van egy íratlan szabály az egész világon.(nem árt ha betartod ha már kopogtatni akarsz.Ha nincs a bejárati ajtó díszítve akkor ne kopogj,mert az ott élő család nem tartja a halloween szokásokat.Ilyenkor vagy ki sem nyitják az ajtót,vagy megtudod,hogy hova kell menj el..
7/11 anonim válasza:
ma 14:36 vagyok
Nem hiszen,hogy otthon ez szokás lenne,így szerintem eléggé kínos lesz neked a dolog..Nem írtad hány éves vagy.De 14-16 évesek már nem kopogtatnak csak kisebb gyerekek. A tinédzserek inkább házibulit csinálnak....
8/11 A kérdező kommentje:
értem..tehát akkor inkább maradok itthon.. :D
2010. okt. 30. 14:42
9/11 anonim válasza:
hogy szokás? ez itt nem szokás.
10/11 A kérdező kommentje:
tudom..mindegy
2010. nov. 1. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!