Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy szokás ezt csinálni...

Hogy szokás ezt csinálni Halloween-kor?

Figyelt kérdés
Tudom hogy Amerikai szokás de én szeretnék menni..de meséljétek el hogy hogy van ez az egész..mit kell mondani?(tudjátok amikor járnak a gyerekek házról házra)
2010. okt. 30. 14:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kit érdekel hogy nem szokás különben is tisztelt kommentelőkkérdező, miért csak a halottak napján emlékezel vissza a halottakra? hiszen bármely napon lehet ilyet tenni, karácsonykor is, szülinapodon is, vagy egy hétköznapon is tehát... És szerintem nem kell halottakat tisztelni, az egy kicsit beteges... Mint ahogy temetőbe sem kell elmenni, mert ha meglátogatod egy halott ember testét, azzal nem az embert látogatod, hanem csak egy élettelen tárgyat... Ha a halottakra akarsz vissza emlékezni akkor emlékezz, de ezeket nem kell temetőkben, meg nem kell ünnepekhez kötni hajrá halloween
2017. okt. 31. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!