Mit fogtok ma még csinálni? 17/L
Figyelt kérdés
2015. máj. 15. 14:49
1/21 anonim válasza:
Még megfőzök,mert a nejem késő ér haza . Közben várom a gyermekeimet haza,akik 30 perc mulva hazaérnek. Utána este beszélgetünk,a gyerekeken picit vitatkozunk/kamasz gyerekek/. Majd pihenés.. és neked?
2/21 anonim válasza:
Sorozatot nézek, közbe lépkedek egy párat a stepperemen... aztán olvasom tovább a könyvem, bepakolok a mosogatógépbe. Kb ennyi.
3/21 anonim válasza:
Tanulni fogok a következő vizsgámra. Ezen kivül még csak főznöm kell majd estefele a páromnak.
4/21 anonim válasza:
A tanulás mára kizárva, film nézés, aztán edzés, és este buli. :)
5/21 anonim válasza:
unatkozni fogok, úgyhogy írhatsz!
6/21 anonim válasza:
Szeretkezek egy jót, aztán várom a feleségemet, hogy hazajöjjön
7/21 anonim válasza:
Most megvacsizok, mert csak levest ebédeltem és nagyon korog a gyomrom. Ma szépségnapot tartok, tehát arckozmetikázok még. Más nincs ma betervezve.
8/21 anonim válasza:
Weboldal templatet kb hajnalig. Mert elcsesztem az időmet és meló után ha hazaértem az lesz az első hogy befejezzem azt a cart. -.-"
9/21 anonim válasza:
Netezek, sorozatot nézek, tanulok, mert holnap versenyem lesz, és végül alszom, mert korán kell majd kelnem.
Ja meg persze kajálok, iszom (vizet).
18L
10/21 anonim válasza:
Konditerembe megyek, majd bevásárolni, összeütök vmi vacsit, este/éjjel pedig készülök a pszichiátria szigorlatra. Ilyen ez a vizsgaidőszak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!