Kinek mennyi idő kell reggel amíg magához tér?
Mikor mentek el otthonról, és mennyivel előtte keltek fel?
Miből áll a reggeli "szeánszotok" és mennyi időt vesz igénybe?
30 perc alatt? Az igen 1-es válaszoló...
5:25kor kelek , 7kor indulok.
Korábban sem voltam egy későn kelő, szóval még bőven van időm mindenre... Akár 2x is, ha úgy adódik :D
Én:
6:00-kor kelek.
6:20-ig vagyok a fürdőben - arctisztítás, krémezés, fogmosás, smink (spirál + púder) feldobása
Utána van egy kis időm, összerakom a táskám, bepakolok egy mosást, ilyesmik, vagy ha nincs feladat, akkor leülök és megnézem a híreket, aznapi időjárást, letöltök valami podcastet, stb.
6:40-kor megyek ki az ajtón, indulok dolgozni.
Párom:
6:00-kor kel
Gyorsan megmosakszik, megreggelizik (pár szem keksz, ilyesmi)
6:10 körül visszafekszik még lustálkodni
6:35-kor kel (másodszor)
6:40-kor megy ki az ajtón, indul dolgozni
A rekord 10 perc volt régebben egyszer, de akkor elaludtam.
Én 5-kor kelek rádiós ébresztőre, legkésőbb fél 8-kor indulok munkába. A kettő között van WC, mosakodás, öltözés, kutyasétáltatás, reggeli, ebéd bepakolás, illetve van, hogy reggel ütök össze valami fél órán belül kész ebédet.
Reggelikészítés, reggelizés (eközben cikkek átfutása, facen a kedvenc kutyás, macskás stb csopijaimban történt-e valami), ruha kiválogatása, táska bepakolása (pl ha más táskát viszek, vagy vmit kipakoltam, vagy ha ottonról viszek ebédet pl), fogmosás, öltözés, smink, indulás.
Ez bő 1 óra.
De az ágyban is heverek még.
Ha kb 7 előtt kell ébrednem, irtó nehezen szedem össze magam, és sokszor attól függetlenül, hány őrát aludtam.
A kád szélén ülve, fogkefével a kezemben vagy a nyitott hűtőajtó előtt is majdnem visszaalszom.
Hát én se korán nem kelek, se gyors nem vagyok. 7-8 körül kelek fel, inkább vagyok este tovább csak ne kelljen hajnalban kelni.
Felkelek.
WC.
Lefürdök. Zuhany nálam sokáig tart, attól ébredek csak fel.
Csinálok kávét, de ezt nem mindig.
Összepakolok, laptop, írószerek, papírok.
Felöltözöm, rajtolok.
Igaz nekem a reggeli szeánszba bele tartozik sokszor, hogy elmegyek kisboltba venni egy kólát/energiaitalt ha nincs kávém. Plusz a kocsiba is beülök, rendezkedem, törölgetem a tükröket, majd most jön a jégkaparós időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!