Örültök, hogy most már azt a pár percet is elvették, amikor friss levegőhöz juthattok? Örültök, hogy egyetlen mosolygó arcot sem fogtok látni az utcán? Örültök, hogy nem csak a beltéri, de a kültéri sportolást is ellehetetlenítették?
Örültök, bambák?
Ha 3 hét múlva még mindig azt meri mondani, hogy nő a kamu esetszám, esküszöm lehugyozom a parlamentet.
Én nem hisztizek emiatt. Ha nagy szél volt, eddig is magamon hagytam, mert jó volt, remekül kivédi a szelet a maszk. Korábban ezt sállal oldottam meg, ha épp vittem magammal, a maszk egy fokkal praktikusabb.
2020. nov. 10. 22:20
12/19 anonim válasza:
"Ha 3 hét múlva még mindig azt meri mondani, hogy nő a kamu esetszám, esküszöm lehugyozom a parlamentet."
Minden kutya oda jár majd pisilni. :-D
2020. nov. 10. 22:22
13/19 anonim válasza:
Te sem vagy normális, gratulálok a kérdéshez.
Itt szerinted mindenki viktorista,covid félő. Legalábbis úgy írtad te bamba.
Szerencsére még nem kell az utcán is hordani a maszkot, de azért te csak vedd fel nyugodtan,l mindenhol ha már szöveget értelmezni nem tudsz.
2020. nov. 10. 22:34
14/19 anonim válasza:
Én örülök, hogy mostmár így tényleg nem lehel a pofámba a sok büdös ember. 😁
2020. nov. 10. 22:49
15/19 anonim válasza:
Örülni nem örülök, de ha ez kell az eredményhez, akkor benne vagyok, csak legyen már vége egyszer...
2020. nov. 10. 22:53
16/19 anonim válasza:
Engem idegesit a maszk. A szabadsag korlatozasa. Ezt mert nem veszi eszre senki? Ertelmetlen es felesleges.
2020. nov. 11. 02:05
17/19 anonim válasza:
Micsoda problemak🤷♀️
2020. nov. 11. 09:14
18/19 anonim válasza:
Oké. De akkor legyen már végre valami eredmény is. Mert eddig nem láttam semmi kézzelfogható javulást. És vészesen fogy a türelmem.
2020. nov. 11. 09:47
19/19 anonim válasza:
Én igen, ilyen hidegben már eleve húzok egy sálat vagy valamit az arcomra. Most legalább mások se lihegnek bele az arcomba, talán visszaszorul az utcán bagózás és köpködés. Nekem tetszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!