Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Örültök, hogy most már az...

Sic Semper Tyrannis kérdése:

Örültök, hogy most már az utcán is kötelező lesz a maszk?

Figyelt kérdés

[link]

Örültök, hogy most már azt a pár percet is elvették, amikor friss levegőhöz juthattok? Örültök, hogy egyetlen mosolygó arcot sem fogtok látni az utcán? Örültök, hogy nem csak a beltéri, de a kültéri sportolást is ellehetetlenítették?

Örültök, bambák?

Ha 3 hét múlva még mindig azt meri mondani, hogy nő a kamu esetszám, esküszöm lehugyozom a parlamentet.

2020. nov. 10. 21:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%
Én nem hisztizek emiatt. Ha nagy szél volt, eddig is magamon hagytam, mert jó volt, remekül kivédi a szelet a maszk. Korábban ezt sállal oldottam meg, ha épp vittem magammal, a maszk egy fokkal praktikusabb.
2020. nov. 10. 22:20
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

"Ha 3 hét múlva még mindig azt meri mondani, hogy nő a kamu esetszám, esküszöm lehugyozom a parlamentet."

Minden kutya oda jár majd pisilni. :-D

2020. nov. 10. 22:22
 13/19 anonim ***** válasza:
50%

Te sem vagy normális, gratulálok a kérdéshez.

Itt szerinted mindenki viktorista,covid félő. Legalábbis úgy írtad te bamba.

Szerencsére még nem kell az utcán is hordani a maszkot, de azért te csak vedd fel nyugodtan,l mindenhol ha már szöveget értelmezni nem tudsz.

2020. nov. 10. 22:34
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
Én örülök, hogy mostmár így tényleg nem lehel a pofámba a sok büdös ember. 😁
2020. nov. 10. 22:49
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
Örülni nem örülök, de ha ez kell az eredményhez, akkor benne vagyok, csak legyen már vége egyszer...
2020. nov. 10. 22:53
 16/19 anonim ***** válasza:
59%
Engem idegesit a maszk. A szabadsag korlatozasa. Ezt mert nem veszi eszre senki? Ertelmetlen es felesleges.
2020. nov. 11. 02:05
 17/19 anonim ***** válasza:
19%
Micsoda problemak🤷‍♀️
2020. nov. 11. 09:14
 18/19 anonim ***** válasza:
36%
Oké. De akkor legyen már végre valami eredmény is. Mert eddig nem láttam semmi kézzelfogható javulást. És vészesen fogy a türelmem.
2020. nov. 11. 09:47
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
Én igen, ilyen hidegben már eleve húzok egy sálat vagy valamit az arcomra. Most legalább mások se lihegnek bele az arcomba, talán visszaszorul az utcán bagózás és köpködés. Nekem tetszik.
2020. nov. 11. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!