Megnyugodhatok, hogy sokan lesznek majd olyanok, akik velem együtt kivonulnak az utcára tüntetni, ha kötelezővé teszik a korona elleni oltást?
Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 07:52
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
82 szavazat
1/55 A kérdező kommentje:
Ki csatlakozik?
2020. okt. 20. 08:08
2/55 anonim válasza:
Persze, menjetek és fertőzzétek össze egymást :)
3/55 anonim válasza:
Ha az eddigi oltásokat nem kaptad volna meg mar rég halott lennél. Idióta.
4/55 anonim válasza:
Nem teszik kötelezővé, ne provokálj!
5/55 anonim válasza:
Csak tudnám hogy honnan szedik ezek az unatkozó futóbolondok, hogy kötelezővé akarnék tenni, mert én eddig sehol semmi erre utalót nem olvastam, hallottam ebben az országban.
6/55 anonim válasza:
Nem lesz kötelező , csak ajànlott lesz mint az ūzletben.
7/55 anonim válasza:
Ahogy az influenza elleni oltás sem kötelező, így ez sem lesz az. Aki akarja beoltja magát, aki nem akarja az nem. Mondjuk én sem tudom honnan veszitek, hogy kötelező lesz.
8/55 A kérdező kommentje:
A kérdés feltételezés.
2020. okt. 20. 09:17
9/55 anonim válasza:
Nem. Szerintem sokan inkább pont azt várják, hogy legyen már oltás.
10/55 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azok várják annyira az oltást, akik általában a kényelmesebb megoldást választják?
Akik lusták bármit is tenni az egészségükért?
2020. okt. 20. 09:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!