Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit választanátok? Naponta...

Mit választanátok? Naponta 50.000-et kerestek vagy együtt maradtok a párotokkal?

Figyelt kérdés

Kaptam egy munkalehetoseget kulfoldon, ahol naponta 50.000 ft koruli osszeget keresek. Ezen felul a szallasom es a kozlekedesem is fizetve van. Lenyegeben egy keveset koltok elelmiszerre, illetve kozmetikai szerekre es ennyi (meg egy adaf “fott etel” ebedet is kapunk a munkan)

Egy a problema. A parom szerint nem kellene honapokig tavol maradnom (ez a munka 2-3 honapos eredetileg, de most a virus miatt lehetoseg van tovabbmaradni).

En viszont Szeretnek maradni, szeretnem tovabb gyujteni a penzt.

Szeretek itt lenni, halas vagyok a munkaert es azert hogy egy ilyen rossz valsaghelyzetben mint abimen elunk, nemhogy van munkam, de egyenesen szuperul keresek es gyujthetem a penzt.

Ertem, hogy hianyzom a paromnak es nehez a tavkapcsolat, de azt o is belathatja, hogy ez egy nem minden nap adodo lehetoseg. Azt mondja, hogy o nem boldog igy, neki szuksegletei vannak.

Mit tennetek?

Hazamennetek vagy maradnatok?

25/N

2020. nov. 8. 10:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%

19-es: ha meg nem keres a nö, akkor azért szidod, mert kihasználják a férfiakat - azaz annyira beteg gondolkodásod van, hogy csak indokot keresel, miért mondj rosszat róluk!

(Mellesleg nem kevés férfi van, aki elmegy anyagi elönyökért külföldre és elhagyja a párját, aki pedig éppen az általad szidott nöi nemhez tartozik!)

2020. nov. 8. 16:09
 22/25 anonim ***** válasza:
72%
Én normális emberrel vagyok együtt aki támogatna, nem jönne az önző fszságaival. Ezt a pasit munkalehetőség nélkül is kidobnám.
2020. nov. 8. 17:18
 23/25 anonim ***** válasza:
18%

Egyébként nem két-három hónapról van szó. A kérdező már kint van egy ideje és lehetősége van tovább maradni, gondolom határozatlan ideig.

A lényeglátó lepontozóknak írnám, hogy az én maradnék azt jelenti, hogy odakint. Mivel a kérdező már kint van.

Csak ugye itt a kérdező nézőpontját látjuk egyedül, ő írta azt is hogy a srácnak szükségletei vannak. Amiért mindenki látatlanban elkezdte köpködni szerencsétlen pasit. A gonosz fütyis lény aki szegény lány útjába áll, mert már hát tuti biztos, hogy a farka vezérli.

Tényleg csak halkan megjegyzem, hogy ha most kinek-kinek az aktuális pasija bejelentené, hogy külföldre menne mondjuk egy fél évre, akkor azért az fájna. Nálunk sem felhőtlen az öröm mikor kimegyek 2-3 hónapra. Azért nem ugyanaz, mit tudom én 30 percet vagy egy órát beszélni naponta telefonon vagy máshogy szinte a semmiről, mint csak átölelni a másikat és érezni, hogy ott van.

Én viszonylag gyakran szoktam járni külföldre dolgozni, persze tök jók ezek a digitális kommunikációs platformok, de nem képes pótolni egy ölelést vagy azt hogy érzed a másik illatát vagy csak a másik jelenlétét, csak a tudatot, hogy ott van a másik bármikor mellettünk. Igen ez nehéz a másiknak aki itthon marad, de annak is aki kint van. Ráadásul régen meg volt az az opció, hogy a másik felült a repülőre és kiment egy hétvégére vagy haza ugrottál, most ez nem egyszerű. Nekik, nektek kell megbeszélni. Mondom én mennék és maradnék is külföldön, de ezért ezek nem olyan egyszerű dolgok, mint távolról és névtelenül ítélkezni. Mindkét félnek nehéz és ezt el kell fogadni.

2020. nov. 8. 18:20
 24/25 anonim ***** válasza:
50%
Hogy döntesz kérdező?
2020. nov. 9. 17:27
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

Kivel döngetsz kérdező?

(Hogy nem akarsz hazamenni?!)

2020. nov. 10. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!