Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit választanátok? Naponta...

Mit választanátok? Naponta 50.000-et kerestek vagy együtt maradtok a párotokkal?

Figyelt kérdés

Kaptam egy munkalehetoseget kulfoldon, ahol naponta 50.000 ft koruli osszeget keresek. Ezen felul a szallasom es a kozlekedesem is fizetve van. Lenyegeben egy keveset koltok elelmiszerre, illetve kozmetikai szerekre es ennyi (meg egy adaf “fott etel” ebedet is kapunk a munkan)

Egy a problema. A parom szerint nem kellene honapokig tavol maradnom (ez a munka 2-3 honapos eredetileg, de most a virus miatt lehetoseg van tovabbmaradni).

En viszont Szeretnek maradni, szeretnem tovabb gyujteni a penzt.

Szeretek itt lenni, halas vagyok a munkaert es azert hogy egy ilyen rossz valsaghelyzetben mint abimen elunk, nemhogy van munkam, de egyenesen szuperul keresek es gyujthetem a penzt.

Ertem, hogy hianyzom a paromnak es nehez a tavkapcsolat, de azt o is belathatja, hogy ez egy nem minden nap adodo lehetoseg. Azt mondja, hogy o nem boldog igy, neki szuksegletei vannak.

Mit tennetek?

Hazamennetek vagy maradnatok?

25/N

2020. nov. 8. 10:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
13%
A pénz nem boldogít. Számomra az csak egy szükséges rossz. A párom viszont igen, pénz se kell hozzá. Szóval ha megoldható, jönne velem, ha meg nem, inkább maradok.
2020. nov. 8. 11:01
 12/25 anonim ***** válasza:
93%

Én nem hagynám ki a lehetőséget. Csak ideiglenes úgyis, nem hosszú évekről van szó. Egyúttal a kapcsolatomnak is egy remek teszt lenne. Kiderülne hogy a párom értelmes, támogató, megértő felnőtt ember aki néhány hónapig kordában tudja tartani a szükségleteit, vagy egy önző ösztönlény aki nem tervez velem közös jövőt, csak a mának él és csak ennyit számítok neki hogy minden nap megdughasson 🤷‍♀️

Tuti hogy soha nem hagynám hogy egy pasi hátráltasson az életben. Főleg a párom, akinek eredetileg támogatnia kéne, nem hátráltatnia.

Kimennék és ha ezért elhagyna akkor annyit is ért, ha pedig kitartana akkor meghálálnám azzal hogy amikor visszajövök, megalapozhatnánk a kint keresett pénzből a közös jövőnket.

2020. nov. 8. 11:04
 13/25 anonim ***** válasza:
10%

Üdv Kérdező!

Én valószínűleg maradnék. Viszont kérlek egyet gondolj végig. Neked például hogy esne az, ha most a párod kiírna ide egy kérdést, ami arról szól, hogy a helyzetre való tekintettel szakítanánk vagy nem a helyében ? Ráadásul ez alapján maradna vagy szakítana veled.

Értem, hogy tanácstalan vagy, azt is hogy ő fontos neked és a külföldi munka is, azt is értem, hogy kíváncsi vagy mennyire gáz az emberek szerint, hogy Te maradni szeretnél. Szerintem nem gáz, hogy maradni akarsz, egyébként részéről ugyanúgy az sem, hogy ő nehezen viseli nélküled. Viszont bármennyire is nehéz, ezt kettőtöknek kell megbeszélnetek. Ilyenkor sokszor lepontoznak, mert aláírom úgy hogy málna fagyi szakértő vagyok, meg az univerzum postása. De a helyzet az, hogy tényleg nem tudhatod éppen ki ad neked tanácsot egy olyan fontos kérdésben, mint a munkád az egzisztenciád vagy a párkapcsolatod. Ha én lennék a párod, bár valószínűleg előbb lehetnék az apád, én nem akarnálak itt tartani, nem akarnék a lehetőséged elé állni, főleg, ha fontos lennél nekem. Nehéz lenne? Persze. Viszont én olyasmit nehezebben viselnék, hogy mondjuk a GYK válaszadók válaszai alapján döntesz.

Szerintem beszéljétek meg és nyilván utána lesz egy nehéz döntésed. Azért egy pici magán vélemény a témáról még :

Nem annyira könnyű munkát találni manapság és ha most haza jössz, az lehet hogy egy ugrás lesz a semmibe. Viszont azért azt a hibát se kövesd el, hogy megfeledkezel arról, miért teszed a dolgokat, hogy a végén azért ne váljon fontosabba az amit teszel, mint az vagy amiért vagy akiért teszed őket.

2020. nov. 8. 11:31
 14/25 anonim ***** válasza:
80%
Soha ne legyen 2 napnál tovább gyógyuló betegséged Kérdező, mert ez a pasi otthagy a p..-ba, mert esetleg a gipszágyban nem rendezed a szükségleteit!
2020. nov. 8. 11:39
 15/25 anonim ***** válasza:
8%
Milyen egyszerű gondolkodású emberek vannak itt... A szükséglet nem csak a szexet jelenti ám. Nekem pl szükségem van rá, hogy a partnerem mellettem legyen, hogy beszámoljon a napjáról, hogy meghallgasson engem,stb. A szex a legutolsó, anélkül igen hosszú ideig még lehet lenni, de a fizikai jelenlét hiánya más ám.
2020. nov. 8. 12:11
 16/25 anonim ***** válasza:
73%

Szóval nem bír ki pár hónapot pina nélkül?

Szépen megszeded magad, majd hazamész.

Ha majd lesz annyi pénzed, hogy tudj valamit kezdeni is vele (pl ház, autó, félretevés), akkor majd otthon a környéken keresel valami munkát.

2020. nov. 8. 13:43
 17/25 anonim ***** válasza:
78%

Nem 15-ös, itt az egyszerű gondolkodású te vagy!

Te, aki nem fogja fel, hogy a "szellemi szükségleteket" magyarán a beszélgetést, tökéletesen ki lehet elégíteni a mai technikai vívmányok valamelyikével.

Ráadásul 3 hónap nem a világ, normális ember nem szenved társfüggőségben és van önuralma is.

Egyébként a kérdésből világosan kiderült, hogy milyen szükségletekre gondolt a pali és ezt nem is kellett - rajtad kívül - magyarázni senkinek!

2020. nov. 8. 13:46
 18/25 anonim ***** válasza:
15%

Napi 50ezret keresnél?

Attól függ, hogy ez naponta hány kuncsaftot jelentene?

2020. nov. 8. 14:39
 19/25 anonim ***** válasza:
14%

Itt az összes válaszoló nő, simán ott hagyná a pasiját némi anyagiért.

Hányni lehet tőletek.

2020. nov. 8. 14:41
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
Én férfi vagyok de én otthagynám a mai világban senkiben sem lehet bízni semmi sem biztos , fiatal vagy addig kell megszedned magad ,
2020. nov. 8. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!