Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bántál már meg utólag dolgokat...

Bántál már meg utólag dolgokat és későn jöttél rá?

Figyelt kérdés

Nem is a megbánás a legjobb szó. Előfordult, hogy utólag máshogy láttál sok mindent?

Például megértetted, hogy miért volt olyan a szüleid kapcsolata,amilyen, vagy, hogy egy beteg hozzátartozód min ment keresztül, mit érezhetett, vagy, hogy utólag jöttél rá, miért kellett volna más pályát választanod?

Vagy bántad-e meg utólag, hogy nem értékelted még jobban a szeretteidet?

Bántad-e meg utólag, hogy bizonyos dolgokat nem tettél meg vagy nem hallgattál másokra?

Bennem hasonló érzések kavarognak mostanában, és szeretném tudni, mások is éreznek-e így.

2020. nov. 6. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Suli meg pályaválasztás.

Teljesen másképp csinálnám, másik középiskola (színvonalasabb, jobb intézmény), lehet nem is mennék egyből egyetemre, kihagynék egy kis időt, hogy eldöntsem mi is érdekel igazán.

2020. nov. 6. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A felnőtt kategóriába írtam már ki pár kérdést. Másnapra, mire megjöttek a válaszok, mindig leesett, hogy felesleges volt és előre sejthettem volna, hogy az érintettek csak egyszerűen levágják a szokásos hisztijüket.
2020. nov. 6. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elengedtem valakit, akit nem kellett volna.
2020. nov. 6. 14:39
 4/6 anonim válasza:
Persze.Szerintem nagyon sokan vannak így.Nekem több minden is volt.Ezekre akkor jöttem rà, mikor elkezdtem önismerettel foglalkozni és teljesen "szétbombàztam" magam.
2020. nov. 6. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Maximalista családból származom, ahol a tanulás az első számú dolog. Fontos is kell, hogy legyen, de nem ennyire. Úgy érzem, hogy a barátságaim/ kapcsolataim rovására ment, szóval azt bántam meg, hogy ennyire a tanulás körül forgott az életem.

Azt is, hogy nem gondolkodtam jobban előre és nem jártam el magántanárhoz németből még a gimiben. Sokkal előrébb lennék és talán már lenne belőle közepem, arról nem is beszélve, hogy akkor voltak még németóráim is.. (az már más kérdés, hogy szinte semmit sem csináltunk..)

2020. nov. 6. 20:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Bármilyen szomorú is, de a fél életem kábé ebből áll :D

Például régi barátságokat hagytam veszendőbe menni a saját büszkeségem miatt, azokat mondjuk utólag nagyon tudom sajnálni.

2020. nov. 6. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!