Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen dolgokat lehet utólag...

Milyen dolgokat lehet utólag berakni egy autóba? Abs, Asr, Elekrotmos ablak, klíma, ezek érdekelnének és az áruk!

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 12:00
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Nem akarlak elkeseríteni, de igazából csak az elektromos ablakot szokták utólag beszerelni. A klímát is be lehet, de soha nem lesz olyan, mint a gyári, még ha profihoz viszed is.

A többit egyáltalán nem lehet utólag beépíteni.

2010. jún. 1. 12:16
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Mindent be lehet utólag, csak egy ugyanolyan autóból kell kibontani minden részét. Ha már egy rugó vagy valami apróság hiányzik, már nem fog úgy működni...
2010. jún. 1. 12:18
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
ABS-t és ASR-t nem szoktak utólag beszerelni. Az ABS beszereléséhez gyakorlatilag a teljes fékrendszert le kell cserélni: jeladók kellenek a kerekekre, vezérlőegységet, új főfékhengert, új fékcsöveket és több egyéb apróságot kell beépíteni. Nem biztonságos, ha nem gyári technológiával történik. Az ASR-nél is rengeteg érzékelőt kell beépíteni, ráadásul ott az ECU-t is ki kell cserélni. Ezt sem túl biztonságos műhelyben megoldani.
2010. jún. 1. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Utólag lehet beszerelni központi zárat, riasztót, tolatóradart, hifit, elektromos ablakot vagy ahhoz komfort modult. ABS meg hasonlók felejtősek
2010. jún. 1. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Mindent lehet, csak epp nem fizetodik ki. Olcsobb venni egy gyarilag mindennel felszerelt autot.
2010. jún. 1. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az áruk megfizethetetlen.
2010. jún. 2. 03:46
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

sok nyomi pampog h drága -.-

én amit utólag belettettem árral írom le.

távirányítós központizár 36.000Ft gyári 70.000 lett volna

elektromos ablak (2db) 19.000Ft gyári 47.000Ft lett volna

man. klima: 120.000Ft gyári 170.0000Ft lett volan

cd-s rádió + hifi 32.000Ft gyári 82.000Ft lett volna.

Ha új autót veszek akkor beleveszek mindent, de ezt használtam vettem ezért kelletzt beletenni mert alkalmi vétel még így is.

2010. jún. 2. 11:54
 8/8 anonim válasza:

Az apró dolgokon kívül mint pl.az elektromos ablak,központi zár,stb. nem nagyon éri meg.Erre szokták mondani:többe kerül a leves mint a hús....

Esetleg a G astrákkal megéri játszani,töröttből kicuccolni dolgokat és átszerelni...(de itt is inkább olyannak akinek szakmája...)

2010. jún. 8. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!