Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Orvosoknak bejönnek az ápolónők?

Orvosoknak bejönnek az ápolónők?

Figyelt kérdés
Milyen sztorikról tudtok csak szexuális viszony vagy össze is jöttek?? Mennyi esély van rá?

2020. nov. 5. 22:14
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Ez idős orvosok csinálják vagy fiatalok?
2020. nov. 7. 10:38
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Inkább idősebbek,legalábbis amiket én tapasztaltam.
2020. nov. 7. 14:12
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Idősek, mivel a fiatal nővérek száma minimális.
2020. nov. 7. 15:20
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

Én is eüben dolgozóm, sok ilyen sztorit hallottam én is. Én nagyon fiatal vagyok, és ahol dolgozom az orvosok zöme öreg, szóval.. nekem ők nagyon nem jönnek be, de ha fiatalabbak lennének akkor sem. Azt, hogy esetleg én tetszek egy kettőnek azt eltudom képzelni.

Az orvosok zöme csalja a feleségét általában nővérekkel, hisz egész nap általában együtt vannak. Ja és az orvosok zöme sajnos ronda, nem néznek ki jól :(

2020. nov. 8. 00:09
 25/31 A kérdező kommentje:
Sok orvosból pedig ki se nézném az ilyet
2020. nov. 8. 02:34
 26/31 anonim ***** válasza:
81%

Mert ennek a sok baromságnak amit itt összehordtaka fele nem igaz.

De komolyan látszik, hogy a magyar ápolók és EÜ dolgozók egy jelentős része milyen alacsony szinten üzemel. Irigyek, bunkók, primitívek. Én orvos vagyok, fiatal, a kollégáim jelentős része családos és szépen élnek. Az hogy van pár kirívó nőcsábász... hát mindenhol van,de alapvetően nem jellemző. Egyébként komolyan, gusztustalanok a hozzászólások.

2020. nov. 8. 08:04
 27/31 anonim ***** válasza:
76%
#24. Te egy eüben dolgozó pletykagép vagy. Majd, ha annyit tanulsz, mint egy orvos hozzászólhatsz a nagyok dolgához. N
2020. nov. 8. 08:32
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
na akkor ezért kell annyit várakozni mindig, mert qúrással töltik az időt
2020. nov. 8. 16:02
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
#28. Ne várakozz! Okosabbak vagytok, mint az orvosok. Műtsétek meg egymást otthon. N
2020. nov. 8. 16:25
 30/31 anonim ***** válasza:
23%
#29 ne aggódj, hamarosan betelnek a kórházak, lebtegednek az ápolók és az orvosok, akkor majd más opció úgysem marad mint hogy otthon műtsük meg egymást
2020. nov. 8. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!