Egy ilyen szép párnak hogy lehet ilyen rondán kinéző gyereke?
Semmit nem jelent. Én azt vettem észre, hogy kifejezetten csúnya embereknek tök aranyos és szép babájuk szokott lenni. Idővel aztán beérnek a gének.
Én pl. kib.szott csúnya kislány voltam, hiába öltöztettek rózsaszínbe, azt hitték fiú vagyok. Amikor elkezdtem kamaszodni, tök otrombán néztem ki, aztán a tinikor végére rohadt jó csaj lettem.
21.
A "rohadt jó csaj"-ról kérünk egy egész alakos képet és majd eldöntjük, hogy rohadt jó csaj vagy-e.
Bizony, netmanó, itt nem szabad leírni, hogy normális életed van, mert ha boldog a párkapcsolatod, normálisak a szüleid, kaptál lakást, jobban keresel, mint az átlag, jobban nézel ki, mint az átlag, akkor csakis nagyzoló, hazug, elkényeztetett, kva lehetsz.
Itt csak azt írhatod le, hogy "jaj, nem lesz soha pasim, mert csúnya vagyok", és akkor jönnek a kommentek, hogy "biztosan nem is vagy csúnya, ne mondj ilyet". Nem szabad megsérteni a sok lúzer egóját, ez a lényeg.
És ha palvin barbi mondja magáról, hogy jó csaj, akkor már nem lesz jó csaj? Megváltozik tőle a kinézete?
Nyilván ő is tudja és mindig is tudta jól, hogy ő jó csaj, ha nem így gondolna magára, sosem ment volna el modellnek.
Ha én jól tudok zongorázni és azt mondom, hogy én jól tudok zongorázni, akkor nevetséges vagyok?
Ha én egy jó mérnök vagyok, és ezt elmondom állásinterjún, akkor szintén nevetséges vagyok?
Ha én jól tudok főzni, akkor ezt sem mondhatom el, mert csak mások mondhatják ezt rólam? Hülyeségeket beszélsz, netmanó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!