Egy szép párnak szép gyereke lesz általában?
A genetika ennél egy kicsit bonyolultabb.
A szépség meg relatív.
bárkire hasonlithat a családbol..
Láttam olyat is hogy kėt nem tul szėp párnak lett gyönyörű gyereke
Nem. Elég sok szép párt tudok, ahol a gyerek kimondottan ronda. Persze még változhat, de a nagy, elálló fülek, meg a ferde orr nemigen fog. Az meg, hogy fiatal ebben az esetben egyáltalán nem számít.
Ugyanígy ronda szülőknek meg születhet csodaszép gyereke.
Hát nem feltétlen. Én ismerek olyan párt, ahol a nő is szép, a pasi is helyes, mégis elég rondácska a gyerek. És olyat is, ahol a 2 szülő nem túl szép, a gyerekük viszont gyönyörű.
Egyébként Rumer Willis valóban nem rendelkezik túl előnyös külsővel, na de Bruce Willis is olyan messze áll az "extra jó pasi" kategóriától, mint ide Kína. Szerintem elég ronda, szóval én nem csodálkoztam rá, hogy egyik lánya sem túl szép.
"Milyen szép pár!" - mondható azokra, akik már több, mint tíz évnyi békességben együttélés után gondolják a gyermekvállalást.
Igaz a nő a vasorrú hasonmása, a férfi pedig csak fél fokkal szebb az ördögnél.
Mégis lehet neki 'szép' gyermekük, aki -ha senki másnak nem is,de- nekik szép.
Lehet más szemében is szép gyermekük, ha a gének kombinációja azt adja ki.
7
Félig off, de a kutyás ismerőseim meg vannak róla győződve,hogy mindenki imádja a kutyájukat, pedig csak kedvesek akarnak lenni velük az emberek ;)
Kérdező, a genetika szerintem megvolt neked is középiskolában. Mendel-féle öröklési törvények? Nézz utánuk ...
9
Igen, pontosan erről írtam a hetesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!