Milyen testbeszédre utal, ha beszélgetek egy férfival a szobában és ő kapucniban ül?
Nagyon fura divat ez a kapucni viselés. Leginkább suttyókon látom, ahogy az első is írta. Nem akarok népcsoportot mondani, de tudjátok kik szoktak mindig behúzott nyakkal, kapucnival a fejükön járni. Nekem mindig az jut eszembe erről, hogy így kevésbé beazonosíthatóak a biztonsági kamerák felvételein, és azért terjedt el ennyire ez a viselet. Sokan autóban is használják, vezetés közben, ami meg életveszélyes lehet a perifériás látás korlátozása miatt, de ebbe ne is menjünk bele.
Persze lehet, hogy csak fázik a füle, feje, vagy csak ez tetszik neki, és azért hordja így. Nekem csak egy fokkal jobb annál, mint ha napszemüvegben beszélget velem valaki. Ettől önmagában nem alkotnék véleményt az illetőről, mert a kapucni viselés nem számít tiszteletlenségnek. Inkább csak idétlen szerintem. De ha hideg van, az magyarázat lehet.
Mivan uccsó?
Neked meg mibajod?
Német egyébként nem cigány, de ez mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!