Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Puzsér Róbertről...

Mit gondoltok Puzsér Róbertről és az általa képviselt világnézetről?

Figyelt kérdés
Azon kívül hogy hogy szorongásos depressziós az anyja miatt és pszichoterápiába jár. Mert ezt tudom.

2020. nov. 1. 19:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Azt tudnám, hogy ha titeket ennyire frusztrál, akkor mi a f*sznak nézitek?
2020. nov. 1. 21:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem követem a munkásságát, sem a személyes életét, és nem tudok sokat erről a bizonyos világnézetről, de volt, hogy egyetértettem vele bizonyos dolgokban, másokban meg nem is különbözhetne jobban a világnézetünk. Összességében nem kedvelem.
2020. nov. 1. 21:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindennel értek egyet, amit képvisel és hirdet, de van, amivel igen, és legalább egy gondolkodó, dolgok mögé menni akaró ember.
2020. nov. 2. 03:40
 14/16 anonim ***** válasza:
64%

Milyen az a Puzsér által képviselt világnézet? Melyik részére gondolunk most pontosan?

Mert az, hogy kinek milyen pszichés zavara van, nem éppen világnézet kérdése.

2020. nov. 2. 19:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Bátornak gondolom hogy akárkinek meg meri mondani a véleményét...úgy,hogy nem ferdít,vagy lágyít csak azért hogy tompítson a véleménye súlyán...így a válasza teljesen őszinte és nyílt marad.

Gondolkodik...nálam ez is egy plusz pont...természetesen nem ért egyet mindenki egy halom véleményével,de nem gondolom hogy ez miatt utálni kellene,mindenkinek meg van a saját gondolkodásmódja. Én szeretem amiket mond és többségével azonosulni is tudok.

Nem érdekel,hogy sokszor kiabálva beszél...ilyen a stílusa...az érdekel ,amit mond,nem az,ahogyan mondja. Ha meg kiszakad a dobhártyám,hát letekerem a hangerőt. Csodálkozom ,hogy ez miatt emberek képesek utálni őt.

Én nagyon kedvelem őt, az attitűdjét, a műsorait, a véleményeit. Ez röviden a véleményem.

És elfogadom ha valaki utálja...de Istenem ne az legyen az ok, hogy ordibál!

2020. nov. 2. 20:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy expert a csávó. Olyan szinten belelát a politikába, a kultúrába, a művészetekbe, történelembe, hogy az kegyetlen. Én nagyon szeretem, ne telne úgy el nap hogy fogyasztanék valamit a munkásságából. Nem is véletlen hogy egy politikus sem mer vele igazából vitázni vagy ujjat húzni vele, mert tudják hogy nagyon penge a csávó. Csak ilyen senkik mint a Berki meg Hajdu Péter akik azt sem tudják hogy ki Ő. Ha valaki letett az asztalra Magyarországon, akkor az Puzsér. Csak követni kéne a munkásságát. De hát az egy panel prolinak nem kis feladat.
2020. nov. 5. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!