Mit gondoltok Puzsér Róbertről és az általa képviselt világnézetről?
Milyen az a Puzsér által képviselt világnézet? Melyik részére gondolunk most pontosan?
Mert az, hogy kinek milyen pszichés zavara van, nem éppen világnézet kérdése.
Bátornak gondolom hogy akárkinek meg meri mondani a véleményét...úgy,hogy nem ferdít,vagy lágyít csak azért hogy tompítson a véleménye súlyán...így a válasza teljesen őszinte és nyílt marad.
Gondolkodik...nálam ez is egy plusz pont...természetesen nem ért egyet mindenki egy halom véleményével,de nem gondolom hogy ez miatt utálni kellene,mindenkinek meg van a saját gondolkodásmódja. Én szeretem amiket mond és többségével azonosulni is tudok.
Nem érdekel,hogy sokszor kiabálva beszél...ilyen a stílusa...az érdekel ,amit mond,nem az,ahogyan mondja. Ha meg kiszakad a dobhártyám,hát letekerem a hangerőt. Csodálkozom ,hogy ez miatt emberek képesek utálni őt.
Én nagyon kedvelem őt, az attitűdjét, a műsorait, a véleményeit. Ez röviden a véleményem.
És elfogadom ha valaki utálja...de Istenem ne az legyen az ok, hogy ordibál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!