Mit gondoltok Puzsér Róbertről és az általa képviselt világnézetről?
Figyelt kérdés
Azon kívül hogy hogy szorongásos depressziós az anyja miatt és pszichoterápiába jár. Mert ezt tudom.2020. nov. 1. 19:01
1/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül értek minden gondolatával egyet mindig, de viszont vannak olyan előremutató gondolatai a világgal kapcsolatban, amik más embereknek egész életükben nem jut el az agyukig. Szóval számomra egy pozitív figura.
2/16 anonim válasza:
Agyvérzést fog kapni előbb utóbb amilyen idegbeteg
3/16 anonim válasza:
Néha egyetértek vele, néha nem. Attól még, hogy nem ertek vele mindenben egyet szeretem
4/16 anonim válasza:
Semmit.
Puzsér egy humorista,nem pedig politikus.
5/16 anonim válasza:
@ 19:15
Az egész magyar kormány egy bohózat, szóval ilyen alapon simán jó politikus lehetne.
6/16 anonim válasza:
Na,ebben van valami,de ettől még ne egy humorista legyen a főpolgi vagy a miniszterelnök.
7/16 anonim válasza:
Bohóc.
Valamiféle görbe tükörként lehet felfogni, amit valaki a közéleti szereplők elé tart
8/16 anonim válasza:
Anno engem tanított a Kelenföldiben, nagyon élveztem az óráit, baromi lazán adta elő az anyagot, de mégis érthetően és tartalmasan. Azóta is kedvelem, kitűnően átlátja a dolgokat.
9/16 anonim válasza:
Hogy pontosan milyen a világnézete, azt szerintem még (már?) maga sem tudja. Úgy látom, próbál centristának tűnni, gyakran kritizálja az ellenzéket is, de azért ahogy látom, most is az ATV-ben érzi magát a legjobban, Ceglédivel, Konokkal és Honttal. A polikiai szerepvállalása szerintem nagyon rosszul sült el, én a tavalyi 4 és fél százalékánál jóval többet vártam tőle, bár igaz, hogy mögé egy párt sem állt be, úgy pedig nehéz nyerni. Képességeit tekintve többre tartom, mint Karácsonyt, de kevesebbre, mint Tarlóst.
10/16 anonim válasza:
Nagyon idegesítő, hogy pl.: "Kék az ég." mondatot is fullhosszan, elnyújtva tudja csak elmondani, elmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!