Hogyan találjak meg egy fiút?
Figyelt kérdés
Szóval, van egy fiú akit akkor láttam meg amikor Siófokon voltunk az őszi szünetben. Nagyon megtetszett de nem mertem hozzá odamenni mert ő is a családjával volt meg én is. Annyit tudtam kideríteni, hogy Andrisnak hívják és szőke haja van, ezek alapján szeretném megtalálni valahogy.2020. nov. 1. 10:50
11/23 anonim válasza:
13-18 éves volt? Na most akkor kisgyerek vagy kisfelnőtt? Tudod mekkora a különsbég egy 13 éves gyerek és egy 18 éves között? Viccet félretéve ahelyett hogy odamentél volna pl mikor szabad vagy,nincs ott anyuci, és megkerested volna... Most meg bánod hogy nem csináltad meg. És ha így folytatod az életed nagyrésze abból fog állni,hogy bánod,hogy mennyi mindent nem tettél meg...
12/23 anonim válasza:
Ennyi infó alapján esélytelen közösségi platformon megtalálni. Ami opció lehet ( ha tényleg annyira szeretnéd) hogy visszamész Siófokra ugyanarra a helyre hátha még ott lesz. Vagy ha ott is aludtatok Siófokon és ő is azon a szálláshelyen volt családjával , akkor recepción meglehet kérdezni , hogy tudnak e valamit róluk.Ha nem egy helyen szálltatok meg , akkor viszont alig van esély , hogy megtalálod. Talán meg ott lesz.. nagyjából ennyi.
13/23 A kérdező kommentje:
Szóval akkor újra leírom ezt az egészet másképp fogalmazva hogy mindenkinek megfeleljen.
1. A kora 14-15 körül van szerintem (remélem így nem olyan nagy a különbség)
2. Még egy plusz info: Tegnapi és a mai napon láttam.
3. Sajnos nem tudok visszamenni Siófokra.
2020. nov. 1. 12:54
14/23 anonim válasza:
Vegig nezed a siofok kornyeki osszes iskola nevet es beirod az andras melle facebook keresobe, ha ilyenkor volt siofokon sanszos hogy ott is el.
15/23 A kérdező kommentje:
Egy siófoki hotelben találkoztunk...
2020. nov. 1. 13:13
16/23 anonim válasza:
Hivd fel a recepciot es mond h valmilyet elhagyta a fiu, vagy talalj ki vmit ami miatt elaruljak a nevet
17/23 anonim válasza:
Siófoknak biztos van fb csoportja. Írd ki oda! Hátha ismeri valaki a fiút.
18/23 A kérdező kommentje:
Találtam egy képet a neten egy fiúról aki hasonlít rá,de nem ő az. Ezt ki szerettem volna rakni ide hátha ez alapján tudtok segíteni, de személyiségi jogok sértése lenne.
A hotelt felhívtam de azt mondták hogyha valami elhagyott dolgot találtunk akkor hozzuk vissza a recepcióra.
2020. nov. 4. 16:09
19/23 anonim válasza:
próbálj meg bekerülni a hotelba dolgozni és akkor hozzáférsz a vendégkönyvhöz :)
20/23 anonim válasza:
Szia
Én nem messze élek siofoktol és egy osztálytársam andrisnak hívják, szőke hajú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!