Hogyan találjak meg egy fiút?
Figyelt kérdés
Szóval, van egy fiú akit akkor láttam meg amikor Siófokon voltunk az őszi szünetben. Nagyon megtetszett de nem mertem hozzá odamenni mert ő is a családjával volt meg én is. Annyit tudtam kideríteni, hogy Andrisnak hívják és szőke haja van, ezek alapján szeretném megtalálni valahogy.2020. nov. 1. 10:50
1/23 anonim válasza:
Így nagyon le van szűkítve a kör. Ha legalább a nevét nem árultad volna el, akkor talán lenne ötletem, de így...
3/23 anonim válasza:
András a huszonöt leggyakoribb magyar férfi nevek között van. Ebből ki tudsz indulni, hogy hány ember viselheti ezt a nevet ma a világon.
4/23 A kérdező kommentje:
Plusz info, hogy kb 13-18 éves volt.
2020. nov. 1. 11:11
6/23 anonim válasza:
Talán még ha be is írnád a keresőbe,hogy "András,szőke hajú kb. 13-18 éves" és ki is dobná,lenne valami esélyed rá,hogy megtaláld.
7/23 A kérdező kommentje:
Kérlek csak olyanok írjanak kommentet akik értelmes dolgot írnak, mert nekem nagyon fontos lenne, hogy megtaláljam.
2020. nov. 1. 11:17
8/23 anonim válasza:
7 - De nem vágod, hogy milyen szürreális, amit kérsz? :D
És a végére még különbséget se tudsz tenni egy 13 és egy 18 éves között, mert hát ez a két véglet, óriási :D
Írd össze, amit tudsz róla, de normálisan, ne úgy, hogy 13-18 éves, mert körberöhögnek. Írd le, mely napokon láttad, milyen ruhában volt, hány emberrel, hol, hánykor, és ne ide tedd ki, hanem mondjuk nagy betűkkel Face-re, esetleg valami Siófokkal kapcsolatos csoportba, vagy ha van fogalmad, melyik városban lakik, akkor egy ahhoz kötődőbe.
Mehet a lepont. Megérte :D
9/23 anonim válasza:
7: Te ezt tényleg komolyan gondolod?
10/23 anonim válasza:
Facebook keresőbe beírod, hogy Andris, kiad egy csomó embert és ott végignézed őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!