Hogyan találjam meg a zenei hangom/hogyan tudjam meg hogy milyen zenei stílus illene hozzá?
Figyelt kérdés
A válaszokat nagyon szépen köszönöm2020. júl. 8. 16:46
1/8 anonim válasza:
probalj mindenfele zenet hallgatni. mindenfele stilusuakat:)egy ido utan ra fogsz jonni melyikhez ˇˇvonzodsz´´
2/8 anonim válasza:
Bocsi de én nem értem.
Milyen zenei stílus illik a hangodhoz?
vagy
Milyen zenei stílus illene hozzád?
3/8 anonim válasza:
ugyanaz ....szoktak igy mondani hogy zenei hang azaz zenei izles
4/8 anonim válasza:
Talán ami könnyű ÉS telefonról visszahallgatva is jól szól ÉS jól érzed magad benne. Ez próbálgatással derül ki. Ha akarod, figyelembe veheted, mások milyen jellegűnek érzik a hangodat, de ha jót akarsz, csak a nagymúltú szakmabelieknek higgy!
5/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm;)
2020. júl. 9. 09:14
6/8 anonim válasza:
Látom érdekel a hip hop.
Lenne kedved privátban is beszélgetni? Én kezdő vagyok.
7/8 anonim válasza:
A kérdező törölték?
Rá írtam vissza is írt
De azt írták törölte magát vagy ki tiltották innen
Kérlek valaki probaljon rá írni, nektek is azt mutatja törölte magát?
8/8 Ami igaz az igaz válasza:
Ezt írja nekem is
"A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!