Sajnos ezt nem tudod befojásolni, magától jön. Pár éve én is meg akartam találni a stílusom és magamra erőltettem (akkor még tudatomon kívül) egy olyan stílust, ami baromira nem illett hozzám. Viszont egy idő után rájöttem erre és nem erőltettem tovább a dolgot. Te se tedd.
2017. aug. 30. 01:14
2/10 Duenna válasza:
Minden ember egy saját egyéniség, saját egyéni stílussal. Nincs két egyforma stílusú ember. Tehát ebből következik, hogy van saját stílusod, csak még nem érted magadat, és nem ismered önmagadat. A természetes viselkedés a te saját egyéni stílusod. Ha megérted ezt, akkor arra mondják, hogy végre megtaláltad önmagadat. :)
2017. aug. 30. 01:49
3/10 anonim válasza:
igazából sokat nézelődtem, pl pinterest, magazinok, üzletek és aztán kialakult..
2017. aug. 30. 02:28
4/10 anonim válasza:
Vedd fel ami tetszik, ilyen egyszerű. Én rengeteg időt töltöttem azzal egy éve, hogy más instagramosokat majmoljak öltözködésileg, mert azt hittem az hozzám is illene. Most azt veszem meg, ami tetszik és most érzem az öltözködésemet a leginkább önmagamnak, nem amikor különböző stílusokat követtem. Ha mondjuk különböző ruhák tetszenek, akkor senki se szólna érte, ha egyik nap mondjuk bakancsban és bőrdzsekiben, másik nap meg rózsaszín szoknyában és unikornisos pólóban mennél, egyszóval nem kell ragaszkodni egy stílushoz, vedd fel amit szeretnél.
2017. aug. 30. 02:37
5/10 anonim válasza:
Sok időbe.
És vegülis ha tükörbe nézek akkor amit ott látok az tetszik.
2017. aug. 30. 07:25
6/10 anonim válasza:
A zene és az előadók hozták nálam!
2017. aug. 30. 14:30
7/10 anonim válasza:
Olyan dolgokat kell viselni,halgatni,nézni ami érdekel/tetszik.
Persze ha az ember fiatal akkor ez akár havonta változhat,de 17-20ves kordra kialakul.
Nekem tovább tart(ott) mert több féle dolog is tetszik egyszerre,ráadásul szöges ellentétei egymásnak. De végsösoron a összelöttem egy mindenhol elfogadható stilust.
2017. aug. 30. 15:51
8/10 anonim válasza:
én csak felvettem azt ami tetszett, akármilyen stílusú is volt. kevertem is őket, ha úgy tetszett.
nézegettem instagramot, pinterestet, hogy mi tetszik máson, amit magamon is szeretnék látni. ennyi kb.
nem gondolkoztam sose azon, hogy most sportos legyek? vagy vagány? vagy nőies?
2017. aug. 30. 16:23
9/10 anonim válasza:
Mindenki maga tapasztalja ki a stílusát.
Attol is függ milyen alakod van. Pl. én (sajnos) körte alkatú vagyok, de alapvetően vékony típus. Ezert olyan darabokat választok, ami nekem előnyös és persze tetszik.
Pl szűk nadrág bővebb felsővel.
Egyébként nyitott szemmel járok az utcán, mások outfit-jéből is merítek ötleteket.....és persze a bolti választékból.
2017. aug. 30. 17:39
10/10 anonim válasza:
Én felveszem, ami jól áll és kényelmes.
A színekkel vagyok gondban, főleg most majd télen, de amúgy semmi extra.
Kék, türkiz, szürke meg bordós a színeim, ezeket kell majd normálisan összekombinálni.
De vszeg szürke kabát lesz, mert minden gatyám sötétkék, és ahhoz gáz a sötétkék kabát :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!