Hogy lehetnek annyira ostobák egyes országban, hogy kijárási tilalmat vezetnek be? Nem számolnak azzal, hogy sokkal nagyobb kárt okoz a munkahelyek elvesztése, mint az, amennyi embert ténylegesen érint a covid?
Szerintem aki ezt mondja, hogy maradj otthon, meg így meg úgy, annak kéne tényleg otthon maradnia!! Ki a fene kötelez rá titeket, hogy menjetek???
Nem azért, de az áldozatok java része 80+,jócskán nyugdíjas mégis tőlük nem tudok lépni a boltban, munkaidő után!!!!
Ezek után nekem kéne otthon maradni, meg nem dolgozni???? Menjen ő kora reggel! Vagy mindenkinek bevásárol az önkormányzat, a mai napig élnek ezek a lehetőségek.
Olyan rohadt jó, hogy azokat akarjátok szopatni, akik jelenleg ia a nyugdíjat termelik ki.
Kíváncsi vagyok, hogy ha a sok munkanélküli miatt nem lenne nyugdíjatok, akkor is azt akarnátok, hogy ne dolgozzunk.
33, miért, szerinted ha bezárnak a boltok, csak az élelmiszer maradna, akkor mennyien maradnak munka nélkül???
Még így is hatalmas a szopás, csak ebbe sokan nem gondolnak bele.
Elég végig nézni az autógyárakon, vendéglátóiparon, de akár az építőiparon is. Ha nincs pénz, akkor semmi nincs. Ruhaboltoktól kezdve minden döglődik. Most ez kinek jó?? Mari néninek, aki mehetett bosszantani az embereket fél 5kor a Tescoba???
Teljesen mindegy ki mit mond, olcsón ezt a vírust mi sem fogjuk megúszni.
Ha az eu legfejlettebb országát illetve nálunk sokkal fejlettebb országokat le kellett zárni akkor én azt nem hiszem el, hogy megússzuk annyival, hogy vedd fel a maszkot.
Hiába érveltek azzal, hogy a gazdaságot kell megvédeni akinek meg gyenge az immunrendszere az maradjon otthon vagy dögöljön meg. Autóbaleseteket nem csak a gyenge immunrendszerűek szenvednek aztán ha pont a covid miatt nem lesz orvos a műtőkben akkor ti nem csak fél lábbal lesztek a sírban hanem már két lábbal.
Mennyivel jobb?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!