Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek annyira ostobák...

Hogy lehetnek annyira ostobák egyes országban, hogy kijárási tilalmat vezetnek be? Nem számolnak azzal, hogy sokkal nagyobb kárt okoz a munkahelyek elvesztése, mint az, amennyi embert ténylegesen érint a covid?

Figyelt kérdés
Olyanok halnak kb meg, akik már fél lábbal a sírban vannak. Aki viszont elveszíti a munkahelyét és emiatt a családja tönkremegy, az sajnos fél lábbal belekerül a sírba a családjával együtt.
2020. nov. 1. 01:09
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
78%
Csak azt nem értem miért pont éjszaka vezetik be a korlátozást, mikor csak nappal vannak többen kint a szabadban...
2020. nov. 2. 12:53
 32/42 anonim válasza:
43%

Szerintem aki ezt mondja, hogy maradj otthon, meg így meg úgy, annak kéne tényleg otthon maradnia!! Ki a fene kötelez rá titeket, hogy menjetek???

Nem azért, de az áldozatok java része 80+,jócskán nyugdíjas mégis tőlük nem tudok lépni a boltban, munkaidő után!!!!

Ezek után nekem kéne otthon maradni, meg nem dolgozni???? Menjen ő kora reggel! Vagy mindenkinek bevásárol az önkormányzat, a mai napig élnek ezek a lehetőségek.

Olyan rohadt jó, hogy azokat akarjátok szopatni, akik jelenleg ia a nyugdíjat termelik ki.

Kíváncsi vagyok, hogy ha a sok munkanélküli miatt nem lenne nyugdíjatok, akkor is azt akarnátok, hogy ne dolgozzunk.

2020. nov. 2. 13:12
 33/42 anonim ***** válasza:
49%
#32 ✨nem a munkáról meg az élelmiszer vásárlásról van szó✨
2020. nov. 2. 13:16
 34/42 anonim válasza:
79%

33, miért, szerinted ha bezárnak a boltok, csak az élelmiszer maradna, akkor mennyien maradnak munka nélkül???

Még így is hatalmas a szopás, csak ebbe sokan nem gondolnak bele.

Elég végig nézni az autógyárakon, vendéglátóiparon, de akár az építőiparon is. Ha nincs pénz, akkor semmi nincs. Ruhaboltoktól kezdve minden döglődik. Most ez kinek jó?? Mari néninek, aki mehetett bosszantani az embereket fél 5kor a Tescoba???

2020. nov. 2. 13:20
 35/42 anonim ***** válasza:
67%
Utolso, a ruhasboltokban megmozdulni sem lehet,minden telivan ,a ciposboltok is. A kocsma szintugy,ok maszk nelkul toljak. A sparban is egymast lokdossuk. En nem latok ures boltot. A vendeglatoipar az.megszenvedi,mozik,szinhazak,strand. De a ruhat,cipot,kajat megveszi mindenki ugyanugy.
2020. nov. 2. 15:31
 36/42 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy ki mit mond, olcsón ezt a vírust mi sem fogjuk megúszni.

Ha az eu legfejlettebb országát illetve nálunk sokkal fejlettebb országokat le kellett zárni akkor én azt nem hiszem el, hogy megússzuk annyival, hogy vedd fel a maszkot.

Hiába érveltek azzal, hogy a gazdaságot kell megvédeni akinek meg gyenge az immunrendszere az maradjon otthon vagy dögöljön meg. Autóbaleseteket nem csak a gyenge immunrendszerűek szenvednek aztán ha pont a covid miatt nem lesz orvos a műtőkben akkor ti nem csak fél lábbal lesztek a sírban hanem már két lábbal.

Mennyivel jobb?

2020. nov. 2. 18:31
 37/42 anonim válasza:
59%
Már miért ne lenne a covid miatt orvos a műtőben?! A covid nem a Sebész dolga. Orvos maximum a szar fizetés miatt nincs. Sokkal többen beledöglenek az ellátás hiányába meg a távdiagnosztikába, mint amit ez a sok barom előzetesen a covidra fog.
2020. nov. 2. 18:51
 38/42 anonim ***** válasza:
57%

[link]

Szerinted az normális, hogy fogorvosok, szemészek és pszichiáterek lélegeztetnek?

2020. nov. 2. 19:00
 39/42 anonim ***** válasza:
Egyelore mennek a szakrendelesek. Dugig vannak beteggel ,en tegnap kertem borgyogyaszatra idopontot es egy hetre kaptam. Ez eleg jo ido.
2020. nov. 3. 06:13
 40/42 anonim ***** válasza:
Elég értelmetlen ez az éjszakai kijárási korlátozás. Most aztán az a sok inszomniás még jobban be lesznek zárva, nem mehetnek ki egy kicsit levegőzni, vagy bemenni az irodába, csak ha kockáztatják hogy kérdéseket tesznek fel nekik, vagy éjjel-nappaliba addig is. Ok, hogy a szórakozóhelyeken összezárva terjed a vírus, az ne legyen engedélyezett ahol tömeg van, de pl összevesznek egy családban, éjjel el akar menni a nő a szüleihez, vagy a férj, vagy nem jó a fűtés elmennek máshová, elromlik valami, és akkor kelljen azon idegeskedni hogy még a rendőrnek kell magyarázkodni. Az a jó hogy legalább csak éjféltől 5-ig van.
2020. nov. 4. 10:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!