Én vagyok az egyetlen, akinek 25 évesen nincs semmi félretett pénze?
Körülöttem szinte mindenki épp házasodik, gyereket vár vagy már nevel is, házat vesznek stb. Elképzelésem sincs hogyan csinálják, nekem még kilátásban sincs saját ingatlan, mivel jelenleg 75e forinttal rendelkezem, és még ebből telefon számlát kell fizetnem. Olyan munkám van, amit szeretek és aránylag jól is keresek, de a megélhetés is drága, illetve nincs szülői segítségem. Néha már úgy érzem ismerkedni is ciki, mert a másik félnek biztos van valamennyi megtakarítása és, ha szóba jönne kellemetlenül érezném magam. Ha nagyon odafigyelek tudok spórolni, de aztán egy bizonyos összeg után mindig megtetszik valami, és megveszem, mert úgy vagyok vele, hogy mikor, ha nem most? Szerintetek jól érzem, hogy ez 25 évesen ciki? Ti hogyan csináljátok, akiknek van pénze félretéve?
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!