Mit gondoltok arról, hogy én Bartos CS Istvántól meritek erőt a mindennapokhoz?
Nihilista. Te döntésed kire nézel fel és miért. De én kifejezetten nem bírom ezt a beteg embert, sztem utoljára 6 éve láttam egy videóját. Nem tudom, hogy miért érdemes felnézni rá. Elég nagy felelőtlenség, hogy a mentális betegségét nem tartja karban. Oké, hogy kb. egy nincstelen senki, és nem mindenki tud kitörni a mélyből, de semmi példaértékűt nem látok benne. Elég baj, hogy vkinek ennyire beteg a tudata, és neki jó is így inkább nihilistán.
Mindenkinek törekednie kellene azért, hogy magának jót akarjon, mentális betegséggel takarózni meg önsajnáltatás, és gyávaság. Vannak azért emberek, akik komoly mentális betegséggel is el tudnak éldegélni, és dolgozni. Inkább rájuk néznék fel. De ehhez már akarat kell, meg jelentős iq, hogy beszedd a gyógyszert, meg törődj magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!