A nagyszüleitek, hogy viszonyulnak a tetovált emberekhez?
Figyelt kérdés
Az enyémek rühellik őket.2020. okt. 26. 19:11
1/13 anonim válasza:
Az enyémek megnézik őket, elmondják nekem, hogy felelőtlenség volt a tetovált emberek részéről, úgyis megbánják, aztán persze rájuk hagyják, hogy úgyis a saját teste, saját döntése.
2/13 anonim válasza:
Miért pont a nagyszülők?
A környezetemben lévő kb. minden korosztály eléggé lenéző véleménnyel van róluk.
3/13 anonim válasza:
Sehogy. Nem foglalkoznak ilyen jelentéktelen dolgokkal. Az rossz lelkű és unatkozó emberek beszélnek ki másokat és utalkoznak.
4/13 anonim válasza:
Úgy, hogy mindegyiket bűnözőnek gondolja.
5/13 anonim válasza:
Tetoválása sajnos legelőször az alvilág polgárainak volt.
7/13 anonim válasza:
Nem feltétlenül korfüggő az, hogy valaki utálja-e a tetoválást. A rühellés inkább annak függvénye hogy ki hogyan tudja elviselni az igénytelen prolikat akik kötelességüknek érzik hogy tetováltassák magukat.
8/13 anonim válasza:
#5 ezt hol olvastad?
Legelőször nem tudjuk kinek volt, de azt tudjuk, hogy már a több mint 5000 éves Ötzin is voltak varrások, bár jogos, nem tudhatjuk nem-e volt gengszter. :D
Azonban rengeteg pogány vallási vagy egyéb indíttatásból magára tetováltatott különféle motívumokat jó pár ezer évre is visszamenőleg, szóval tényleg kíváncsi vagyok honnan szedted ezt az alvilági marhaságot.
9/13 Metionin válasza:
A mamám megdicsérte, a nagyapámat életemben 2x láttam mert elváltak de a fia is tetovált, szerintem neki nem lenne újdonság.
10/13 anonim válasza:
A nagyszüleim gyűlölik a tetovált embereket, ha látnak egyet azonnal kiselőadásba kezdenek ami mindig arra fut ki, hogy hatalmasat esek a szemükben ha valaha lesz tetoválásom. Én meg csak röhögök magamban, mert tudom, hogy lesznek tetoválásaim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!