Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Első ilyenek az életetekben?

Első ilyenek az életetekben?

Figyelt kérdés

Mikor kezdtetek el sminkelni?Mikor festettétek be először a hajatokat? Mikor ittatok először alkoholt? Mikor cigiztetek először? Mikor próbáltatok ki valami tudatmódosító szert? Mikor csináltattátok az első piercingeteket/tetkótokat? Első pasi/csók/szex? A legjobb barátotokat mióta ismeritek? Plusz kor és nem.

Én csak rúzst használok néha kb. 20 éves korom óta,hajfestés 16 évesen,14 voltam mikor először ittam,kb 4-5 évesen beleszívtam apukám cigijébe azóta nem próbáltam,soha nem drogoztam,első piercing 18/tetkó 22,első pasi 16 évesen/csók ugyanekkor/szex 17 évesen,a legjobb barátnőmet 15 évesen ismertem meg. 24/lány

2020. okt. 24. 19:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Smink: 12 éves krom körül rajtam gyakorolt a kozmetikusnak készülő nagynéném, amúgy 14+ voltam, amikor alkalmakra sminkeltem, rendszeresen csak érettségi után (akkor még tilos volt a suliban, szóbeli érettségiről kiküldtek lemosni a szempillaspirált)

Hajfestés: kb. 20 évesen, már dolgoztam

Alkohol: 12 év, osztálytársam szülinapi buliján megdézsmáltuk a házi csokilikőr-készletet

Cigi: kb. 10-11 év, a lakótelep még építkezős területén találtunk egy bontott doboz cigit a haverokkal, azt szívtuk el; szörnyen rossz volt (Symphonia)

Tudatmódosító: soha

Piercing: ha a mezei normál fülbevaló annak számít, akkor párnapos koromban, még a kórházban került bele a fülembe

Tetkó: soha

Első csók: 12 év, egy ismerős esküvőjén a lagziban egy srác lesmárolt, azt hitte idősebb vagyok (mondjuk nekem is tetszett, de meglepődtem)

Első pasi: 14 körül, de az még nagyon gyerekszerelem volt

Első szex: 15,5 év - felejthető volt, ha utólag választhatnék a 19 éves korombeli barátomat választanám első élménynek

Legjobb barát: általánosból és gimiből is van 1-1, de már csak ritkán tartjuk a kapcsolatot; most a legjobb barátom egyben a párom is.

53 éves, 3 gyerekes (2 felnőtt+1 nagy kamasz) családanya vagyok

2020. okt. 24. 22:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

1,Nem sminkelek,nem is tervezem.

2,Nem próbáltam még a hajfestést,de most,karácsonyi szünetben tervezem először

2,Alkohol: nem emlékszem,de nagyon keveset iszom,szilveszterkor egy pohár pezsgő,nyáron nagy melegben egyszer- kétszer gyümölcsös sör

3,Cigi: 16évesen,akkor nem jött be,főiskolán szoktam rá

4,Tudatmódosító szer: soha nem próbáltam,nem is próbálnám

5,Piercing,tetkó:nincs,nem is tervezem.

Barátnő: egyikőjüket általánosban,másikat gimiben ismertem meg,volt,hogy évek kimaradtak,most se találkozunk sűrűn.

39N

2020. okt. 25. 06:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

1. A szalagavatóm miatt voltam sminkesnél, majd onnantól kezdve én is elkezdtem sminkelni. Előtte egyszer-egyszer próbálkoztam vele, néha szempillaspirált használtam és ennyi.

2. Sosem festettem a hajam, nem is tervezem.

3. Kóstolni gyerekként is kóstoltam, de ilyen kb. 19 évesen ittam először “rendesen” alkoholt. Szeretem, de a környezetem nem iszik és egyedül nem iszom.

4. Sosem cigiztem.

5. Soha nem próbáltam semmilyen tudatmódosító szert.

6. Hát nekem ez inkább a sima fülbevaló kategória, de 20 évesen lett egy helixem. Több fülbevalóm is volt mindig, gyerekként.

7. Nem volt még pasim, nem csókolóztam, nem szexeltem.

8. A legjobb barátomat kisgyerek korom óta ismerem, még az oviból. Viszont azt szoktuk mondani, hogy születésünk óta, mert egyszerre voltak bent a szüleink a kórházban és majdnem egy napon is születtünk.

21/L

2020. okt. 25. 10:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

-Nem sminkelek

-Sosem festettem be a hajam

-15 évesen ittam először

-15 voltam, amikor kipróbáltam a cigit

-Nem drogoztam soha, nem is tervezek

-Első piercing: 17 Első tetoválás: 19

-Első pasi: 19 évesen Első csók: 17 évesen Első szex: Még nem volt.

-Már nincs legjobb barátom

20/L

2020. okt. 25. 14:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen 16 éves korom óta sminkelek

A hajam még sosem volt festve

18 voltam amikor először ittam

Tudatmódosító szert és cigit sosem próbáltam

Nincs piercingem és tetoválásom

Még nem volt pasim és ebből adódóan csók meg szex sem volt

A legjobb barátnőmet kb. 8-9 éves korom óta ismerem

18/L

2020. okt. 25. 19:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Sminkelni 14 évesen.

Hajamat 16 éves korom óta festem.

Alkohol 16 évesen kb. De nem szeretem azóta se.

Cigit 16 évesen próbáltam de nem dohányoztam soha és utálom most is.

Drogozni sose és nem is fogok.

Piercingem a koldokomben volt 16 evesen kb ez is. A fulemen van kb 15 lyuk. Tetovalas elso 19 evesen azota folyamatosan es ez lett a szakmam.

Elso pasi 15 evesen csok is szex is.

Legjobb baratnom 2014 ota ismerem kb.

29 eves vagyok

2020. okt. 25. 23:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Elkezdi ismerkedni a sminkel 13

Hajfestés 13 éves korom vége fele

Alkoholt mint gyümis sör ha az annak számit akkor kb 11

Cigizni nem cigizek undorito.

Tudatmodositot se probaltam ki es nem is akarok, percing tetko se volt eddig a fülem van kilyukasztva csak.

Első fium 16 evesen, szűz vagyok még.

Legjobb barátnőmmel összevesztem és azota se beszelek vele de kb 1,5 éve ismertem de nagyon megutáltam.

Amugy a hajfestéssel azóta le álltam ami megmaradt az a sminkelés.

2020. okt. 26. 14:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Első smink: hát de én fiú vagyok 😧

Először kb 15 évesen festette be egy lány osztálytársam a hajam.

Nem emlékszem mikor ittam először, elvileg elmondásokból sör volt. Kb 8 lehettem, de rendesen 15 évesen először.

15 évesen cigiztem először

Ha a fű annak számít, akkor 17 voltam.

Első tattoo: Most lesz, 19 vagyok

Első csók: kb 8-9 lehettem

Barátnő meg szex még nem volt

2020. okt. 26. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!