Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mitől féltek jobban a "koronav...

Mitől féltek jobban a "koronavírus" címszó alatt?

Figyelt kérdés

2020. okt. 23. 20:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
71%
Én már csak szimplán unom, hogy mindenhol ez jön szembe. Tudomásul vettem ez a helyzet van oké, de hogy egy műsort a TV-ben ne tudjak végignézni anélkül, hogy ne vágjanak be három vedd fel a amszkod bejátszást, meg a műsor végén ne mondaná el mindkét műsorvezető gépiesen, hogy vedd fel stb valahogy sokkal jobb volna.
2020. okt. 24. 04:11
 12/26 anonim ***** válasza:
50%
Apukám tüdőbeteg és félek, hogy ha elkapja, akkor belehal.
2020. okt. 24. 08:23
 13/26 anonim ***** válasza:
66%

Apukám is tüdőbeteg, pont le se szarja... van cirka 1000halott 1 év alatt... hányan is gyógyultak meg? Azért nem olyan veszélyesek a számok... ja és akik meghaltak... milyen felsorolás van már a nevük mellett az alapbetegségeknél... egyik sem a koronába halt bele... pusztán kimutatható volt a szervezetükben a korona, mikor belehaltak az alap betegségbe...

Aki retteg, ott csupan működött a propaganda... sajnos eppen megvalósulni látszik Orwell világa... a nagytestvér mindent lát...

2020. okt. 24. 09:40
 14/26 anonim ***** válasza:
39%

Adorján urat is ismertem, akivel tele most a média. Ő is telibe szarta, aztán lélegeztetőn halt meg, pedig neki nem volt olyan alapbetegsége. Ráadásul még a múlt héten olyan információkat kaptunk, hogy javul az állapota.

Apu COPDs vagyis nem javítható az állapota, de szintentartható. Ha ez a vírus olyan komoly tüdőgyuszit okoz, akkor bizony ott a kockázat, hogy belehal. Meg is van az "egyéb krónikus betegség" pont. Ráadásul nem is olyan idős. Egy tüdőembóliát épp hogy túlélt, nagy szerencséje volt. Szóval nem is igazán a vírustól fél, hanem attól, hogy leromlik az állapota, esetleg meghal.

Engem az zavar, hogy még mindig nem ismerjük igazán ezt a betegséget. Van akin szinte tünet nélkül átmegy, van aki belehal, van akinek szövődményei lesznek, de még ezek se tiszták. Egy csomó betegséggel megtanultunk együtt élni, ezzel se lesz másképp, eltörölni nem fogjuk, de remélem mielőbb meglesz a megoldás arra, hogy újra úgy éljünk, mint tavaly ilyenkor.

2020. okt. 24. 10:43
 15/26 anonim ***** válasza:
54%
2020. okt. 24. 13:07
 16/26 anonim ***** válasza:
57%
Az embertől, magától. Ma vásárolni voltam és kézzel fogható volt az emberek türelmetlensége, a húzz már a polctól bacd meg mert felrúglak tekintet.
2020. okt. 24. 18:12
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint attól, hogy a lombik programunk közepén bezárják megint az intézményeket, mint tavasszal. Egyébként élvezem a home office-t, és hogy kicsit lelassult az élet. Az még aggaszt, hogy a kedvenc éttermem képes lesz-e talpra állni.
2020. okt. 25. 08:34
 18/26 valaki : ***** válasza:
51%

Hogy megint nem lesz eü ellátás. Egy majdnem meghalt kisbaba, egy elhanyagolt terhes lány és egy halott családtag a tavaszi cirkusz számlája nálunk.

Nincs kedvem egy ilyenhez megint.

De az az egy vígasztal, hogy a k**va, aki bekapta a legyet, elmehetett abortuszra a legnagyobb eü leállásban is, hogy aztán kiposztolja a facebookra, hogy milyen erős nő hogy ezt meg merte lépni ✌️

Szánalom

2020. okt. 25. 17:07
 19/26 anonim ***** válasza:
41%

Nem azért de emiatt a kérdés miatt elkezdtem gondolkodni hogy van-e olyan kicsit is intelligens közszereplő (mindegy hogy politikus, színész vagy bármi) aki nyíltan úgy állna hozzá a vírus kérdéséhez, mint ahogy az itteni átlag proli.

Az egyetlen reprezentációtok donald trump, ami marha kínos, de teljesen érthető.

Hogy fél év alatt nem esik le, hogy ez nem egy influenza 2 vírus, az sikeresen bizonyítja, hogy lehet, hogy a modern ember számára elérhető minden létező információ az interneten, mégis a saját korlátoltsága fogja marad.

Meglepetés lehet sokatoknak, de a világ majdnem összes egészségügyi szakertoje, dolgozója, és gazdasági szakértője nem valami háttérhatalom miatt szarik még mindig a virustol. A tanulmányaikat doktori szinten befejező orvosok nem primitív hülyék, akik annyit sem tudnak, mint a világ hentesei, postásai, vagy boltosai, akik előszeretettel osztják az észt a temaban.

Minden szakértő full kreténnek néz titeket. Ostoba veszélyesen félreinformált, csökönyös baromnak, akik még a minimumot sem képesek megtenni nem hogy másokért, de magukért sem (maszkviselés) hanem inkább 6 hónapos félinformációkban hisznek ami megnyugtatja a kis agyatokat.

És lehet hogy nem döglesz bele a covidba, de mint minden vírus, úgy ez is örökre a szervezetedben fog élni, és halálodig tapasztalhatod majd a következményeit - amiről azt sem tudjuk, hogy mik lesznek, hiszen egy fél éves virusrol van szó.

Oh? Szóval viszonylag alacsony a halálozási ráta? Az f asza, de honnan tudod, hogy mi lesz azzal aki tuleli?

Ezen a ponton nem is a covid zavar, hanem a sok marha aki azt hiszi, hogy több esze van mint azoknak, akiknek az a szakmája hogy ilyen krizisekkel, vagy vírusokkal, vagy a gazdasággal, vagy úgy általában az egészségüggyel foglalkozzon.

Nem az a megoldás, hogy szartok a problémára, hiszen úgysem döglötök bele. Az a megoldás hogy ezen a világon mindent megtegyél, hogy megszűnjön a vírus, de erre képtelenek vagytok valami bizarr, óvodás szintű felelősségvállalás miatt.

Szar ügy.

2020. okt. 25. 17:42
 20/26 anonim ***** válasza:
50%
Én nem szarok a vírusra, de jelenleg sokkal veszélyesebb, amit kihoz az emberekből ez a helyzet. Eddig is volt bűnözés, de most ez megszaporodott.
2020. okt. 25. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!