Ti féltek a koronavírustól?
Nem félek,eddig a németeknél nem is volt kötelező a maszk, pedig sokan betegek lettek, most lett csak kötelező ami vicc.
Mikor kint voltam ürlénynek éreztem magamat kesztyűben és maszkban tankoltam majd fizettem, sz.rtak az egészre,tele volt minden, semmi távolságot nem tartottak.
nem
persze vigyázok és betartom az előírásokat, de úgy vagyok vele, hogy ha esetleg mégis elkapnám, akkor is meggyógyulnék, mert erős az immunrendszerem és nem lesz semmi baj
heti 1-szer megyek boltba, amúgy végig itthon voltam március közepétől, szóval amúgy se nagy az esély, hogy elkapjam
Kösz a 0%-ot. :)
Azért félek, mert van súlyos alapbetegségem, ellenben nincs pénzem meg ismerőseim, szóval ha el kapom, valószínűleg meghalok.
Szóval eléggé rettegve járok be dolgozni 2 busszal meg villamossal olyanok között, akiket nem érdekel és a maszkot is leveszik, amint felszálltak a buszra.
6
"persze vigyázok...."
Akkor mégis félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!