Ti fèltek hogy elkapjátok a koronavírust?
Nem félek, de betartom a kézmosást.
27/F
Habár minden egészségügyi szabályt betartok, mégis biztos vagyok benne, hogy el fogom kapni a vírust. A párom orvos, és már van a kóházukban több koronás (gyanús) beteg, akiket még nem tudtak elküldeni, vagy akiknek még nem akarták megcsinálni a tesztjét - mondván, hogy ha nem járt 2 héten belül gócponton, semmi baja...
Szóval elég valószínű, hogy ő el fogja kapni, és ezáltal én is. Különösebben nem félek, mert jelenleg a báttyámmal lakok (27 éves), szóval egyikünk sem veszélyeztetett. Ő home-office-ol, én pedig itthon tanulok. Szüleinkkel egyhamar nem találkozunk. Gyakorlatilag nincs kinek átadjuk.
4-es vagyok: mert a korona ilyen fiatalon gyakorlatilag olyan is lehet, hogy nincs tünet és egyszerűen átvészeled.
Influenzánál én is szenvedek, de az is lehet, hogy már voltam koronás, de kigyógyultam - ennyire érdekes ez a betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!