Miért nem hagy már végre békén?
Figyelt kérdés
Mostmar amit művel kezd elegem lenni belőle! Fel évre el tűnt a pasi egyik nap SMS - el bombaz ismét. Most lett végre elegem belőle, meg írtam felejtsen el végre és a számomat is törölje látom eddig nem vette a lapot! Eddig anyámat is követte a városban, akkor is le állítottam, volt hogy a házam előtt láttam meg.38 évesen anyuci kajával el, épp azt beszéltük jó lennék neki arra is, hogy el tudjon költözni mivel tudja, hogy nincs férfi a háznál. Mit csináljak vele? N302020. okt. 21. 10:40
11/17 anonim válasza:
Erdekes, nekem nokent valahogy nem sikerult ilyet kifogni,valahogy ido elott sikerult felismernem hogy valaki nem oke... Na mindegy.
12/17 anonim válasza:
sok a pszichopata. azonnal ki kell szűrni őket, el kell kerülni őket.
13/17 A kérdező kommentje:
12 én el kerülöm de ha ő jön a házam elé dekkolni a haverjai al akkor ez így eléggé kivitelezhetetlen
2021. ápr. 8. 07:22
14/17 anonim válasza:
Ilyen esetekben kihívod a rendöröket, minden alkalommal
15/17 A kérdező kommentje:
Sajnos van egy olyan érzésem lassan ismét elő kerul, a számomat se volt halylando törölni... Fél, tudom jelenteni legközelebb ha ír? Egyáltalán foglalkoznak ilyennel a rendőrségen?
2021. ápr. 8. 08:05
16/17 anonim válasza:
Feljelented zaklatásért, az a rendörségre tartozik
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. ápr. 8. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!