Miért nem hagy végre békén, miért írogat csak azért, hogy belém rugjon?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömmel meg szakítottam a kapcsolatot, túl messzire ment, de csak azért írogat, hogy te csoves, végre nem kamu képeket teszel ki (nem is volt kint kamu kép) meg mi jogon savazom öt mikor egy igazi paraszt módon keresett, és nem hagytam szó nélkül. Magáról is hazudozik össze vissza...nem válaszolok neki de írogat állandóan, hogyan tudnám végre le szerelni? N282020. júl. 8. 11:08
2/6 A kérdező kommentje:
Le van tiltva, csak én nem tudtam, hogy van másik száma is!
De miért csinálja ezt?
Normális az ilyen ember?
2020. júl. 8. 11:16
4/6 A kérdező kommentje:
Annyira hülye nem vagyok, azt is le tiltottam csak az okot nem értem miért nem hagy békén
2020. júl. 8. 11:45
5/6 anonim válasza:
Ezek után már nem kéne ezen kattogni, hogy le lett tiltva, de mindegy. :D
6/6 anonim válasza:
Sérült az egoja.
En állatoknál is lattam hasonlot.
Azt hiszem krokodilt fogtak ki kapálozott ossze vissza a háloban de csak beoltották vagy ilyesmi(védett állat lehet nem krokodil volt), aztán visszaengedték a vizbe es ahogy elindult, azért még odacsapott egyet a farkával az emberek közé dühösen.
Valami ilyemi lehet benne. Sértettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!