Iskolások mindig becsengetnek hozzám aztán elmennek, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Iskolás csoportok mennek el a ház előtt és a menők mindig megnyomják a csengőt. Kezd fárasztó lenni, hogy feleslegesen kelek fel műszak után 2 órát ha alszok és felébreszt.
Van kamerám , oda szaladok mindig, postást várom, ha várom, azon kívül senki nem csenget nagyon, leszedni nem szeretném mert nem hallom ha kiabálnak, dudálást sem veszem észre mert forgalmas helyen lakok.
Megvan a felvétel a gyerekekről, de annyira prosztó lenne bemenni a suliba és megkérdezni minden egyes alkalommal, hogy miért keresett. Én nem csináltam ilyet, nem tudom mi benne az élmény.
Vagy ezzel ne foglalkozzak? Naponta elég rossz erre felkelni.. mindig másik sulisok csinálják.
Te mit csinálnál?
2020. okt. 19. 10:20
11/12 anonim válasza:
Én is bemennék a suliba a képekkel és beszélnék az igazgatóval vagy a tanárokkal.
12/12 anonim válasza:
Esetleg vágj hozzájuk macskaürüléket. Bajuk nem lesz tőle de egy életre elmegy a kedvük a csöngetéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!