Iskolások mindig becsengetnek hozzám aztán elmennek, mit csináljak?
Iskolás csoportok mennek el a ház előtt és a menők mindig megnyomják a csengőt. Kezd fárasztó lenni, hogy feleslegesen kelek fel műszak után 2 órát ha alszok és felébreszt.
Van kamerám , oda szaladok mindig, postást várom, ha várom, azon kívül senki nem csenget nagyon, leszedni nem szeretném mert nem hallom ha kiabálnak, dudálást sem veszem észre mert forgalmas helyen lakok.
Megvan a felvétel a gyerekekről, de annyira prosztó lenne bemenni a suliba és megkérdezni minden egyes alkalommal, hogy miért keresett. Én nem csináltam ilyet, nem tudom mi benne az élmény.
Vagy ezzel ne foglalkozzak? Naponta elég rossz erre felkelni.. mindig másik sulisok csinálják.
Te mit csinálnál?
Menj be a suliba. A kamera alapján csinálj pár képet azokról akik csengentnek, esetleg a szemükhöz egy fekete csíkot rakják, hogy ne köthessenek be és rakd ki a képeket a kapudra valami olyan szöveggel, hogy "anyád tudja mivel szórakozol?" Lefogják tépni a képeket, de be is paráznak tőle.
Meg nálunk egy idősebb fickó már ott várta őket lesben, ahogy megnyomták ment és baromira elküldte őket a pics@ba, híre ment, hogy vele nem érdemes szórakozni, többé senki sem csengetett be.
És ha jön a nagynéném? Baj van pl. és rendőr vagy bárki akar valamit?
Az mennyire vicces, hogy mondtam neki, hogy hiába erősködsz, nem veszek neked cigit és ezt tegnap is elmondtam , kérjél meg mást? Aztán bementem. Vicces volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!