Miért van kevés lájkom tinderen?
Azért nem értem, mert "állítólag" jól nézek ki. Kb minden 3. lány ismerősöm volt szerelmes belém, párral össze is jöttem.
Most nem nagyképűségből de szerintem a külsőm minimum 8/10-es, egyetemista vagyok, meg többször volt olyan, hogy kiderült lányokról, hogy bejöttem nekik csak nem mertek oda jönni hozzám, de most itt a lehetőség akárkinek csak jobbra kell húzni és akkor vagy match vagy nem.
Tinderen elsősorban azért külső alapján döntesz, de én írtam egy elég hosszú leírást is, mert amúgy én magam inkább átlagosnak tartom, mint jóképűnek, de a sok lány ismerősöm visszajelzése alapján a lányok engem jóképűnek tartanak.
Az hogy matchem miért van kevés azt megértem, mert én tényleg csak olyat húzok jobbra, akivel szerintem valami komolyabb is kialakulhatna. De azt mutatja a tinder, hogy hány lájkod van és azt nagyon kevésnek gondolom.
Van egy női ismerősöm, aki gyakran használja a Tindert, és elég gyakran mutogatta, hogy miként, hogyan, és milyen pasit értékel.
Volt olyan, aki jóképű volt, tetszett neki nagyon, de mondta, hogy neki felesleges jobbra húznia, mert a srác tuti hogy tudja magáról, hogy a legtöbb nőt megkaphatja.
Szóval a nők összetettebben gondolkodnak erről, nem csak szimplán tetszik-e vagy nem.
Szerintem lehet, hogy előnytelenebb képeid vannak fenn, ennyi az egész.
Hány lájkod/matched van egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!