Mivel irtok ra tinderen a lanyokra?
Ugy tapasztaltam ha siman elkezdtek beszelgetni a masikkal a szemelyerol akkor hamar leul a dolog mert atmegy ilyen kihallgatas szerube a beszelgetes..
Mivel irtok ra a lanyokra/ hogy ismerkedtek tinderen? Privatba is johet ha nem akarjatok ide kiirni.
Illetve lanyok, ti mit vartok ott a masiktol? Minek orulnetek?
En lany vagyok, viszont nyitott szoval barki barhogy ir visszairokxd (ha van kedvem)
Bar tegnap ugy irtam valakire, hogy el e megyunk egy roadtripre, aztan megyunkxdd
Ugyanúgy mint itt gyakorin, az más kérdés hogy itt lehet is valamire vinni legalább ismerkedés terén...
Bár itt személytelen az egész, de egy sima Szia ismerkedünk válaszra is visszaírnak a lányok bezzeg ott. Van mikor már sz*rok az egészre és párba állás ellenére is cseszek írni, mert ott meg annyit se kapok, mint itt, így kár azzal foglalkozni. Ha a lány akar vmit meg úgy is ír. Én nem erőltetem meg magam.
Ha nő vagy akkor hazudsz, vagy senkit se húzol jobbra. :D
Minden nő aki bárkit is jobbrahúzott, az matchel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!