Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet úgy valaki a gyerekem...

Lehet úgy valaki a gyerekem biológiai apja hogy soha nem feküdtem le vele?

Figyelt kérdés
Valaki azt mondta hogy az ismerősöm a gyerekem apja valójában.Csak az a gond hogy egyáltalán nem voltunk együtt,azt mondta varázslat .Könyörgök írjatok minél többen természetre kinézetre nagyon hasonlítanak.Iljyen lehetséges?Kezdem elhinni.
2020. okt. 16. 23:34
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
87%
Remélem már eltakarodott aludni, mert ez egy Bajor-kabarénál is gyengébb produkció eddig. 😞
2020. okt. 17. 02:58
 42/45 anonim ***** válasza:
83%
Először is, az ijen helyesen leírva: ilyen, másodszor tagoljad már a szájbaszexuált mondataidat legalább 1-1 vesszővel, mert kifolyik a szemem, mire az idefosott szövegeidet elolvasom, harmadszor pedig ha ez igaz, akkor egy idióta vagy, ha pedig egy kitalált kamu, mert elég gyenge amúgy, akkor... Ő, izé, akkor is??!
2020. okt. 17. 07:47
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek olyan embert, aki megszólalásig hasonlít valaki másra (aki a szülője lehetne) mégsincs köztük rokoni kapcsolat.
2020. okt. 17. 12:38
 44/45 A kérdező kommentje:
Hello nem .Én nevelem csak most jelenleg egyedül.Így jártam .
2020. nov. 7. 22:06
 45/45 A kérdező kommentje:
Csak akkor vigyázott rá a Szomszédnéni ennyi.
2020. nov. 7. 22:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!