Lehet úgy valaki a gyerekem biológiai apja hogy soha nem feküdtem le vele?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondta hogy az ismerősöm a gyerekem apja valójában.Csak az a gond hogy egyáltalán nem voltunk együtt,azt mondta varázslat .Könyörgök írjatok minél többen természetre kinézetre nagyon hasonlítanak.Iljyen lehetséges?Kezdem elhinni.2020. okt. 16. 23:34
41/45 anonim válasza:
Remélem már eltakarodott aludni, mert ez egy Bajor-kabarénál is gyengébb produkció eddig. 😞
42/45 anonim válasza:
Először is, az ijen helyesen leírva: ilyen, másodszor tagoljad már a szájbaszexuált mondataidat legalább 1-1 vesszővel, mert kifolyik a szemem, mire az idefosott szövegeidet elolvasom, harmadszor pedig ha ez igaz, akkor egy idióta vagy, ha pedig egy kitalált kamu, mert elég gyenge amúgy, akkor... Ő, izé, akkor is??!
43/45 anonim válasza:
Én is ismerek olyan embert, aki megszólalásig hasonlít valaki másra (aki a szülője lehetne) mégsincs köztük rokoni kapcsolat.
44/45 A kérdező kommentje:
Hello nem .Én nevelem csak most jelenleg egyedül.Így jártam .
2020. nov. 7. 22:06
45/45 A kérdező kommentje:
Csak akkor vigyázott rá a Szomszédnéni ennyi.
2020. nov. 7. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!