Lehet úgy valaki a gyerekem biológiai apja hogy soha nem feküdtem le vele?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondta hogy az ismerősöm a gyerekem apja valójában.Csak az a gond hogy egyáltalán nem voltunk együtt,azt mondta varázslat .Könyörgök írjatok minél többen természetre kinézetre nagyon hasonlítanak.Iljyen lehetséges?Kezdem elhinni.2020. okt. 16. 23:34
2/45 anonim válasza:
Varázslat? És te ennyi ésszel tényleg gyereket nevelsz? 🤔
3/45 anonim válasza:
Ha mesterségesen fogantál meg akkor igen, ismerek egy pár ilyet.
4/45 A kérdező kommentje:
De az orvosi úton van én meg nem voltam ijen téren vagyis ijen téren nem kezeltek.
2020. okt. 17. 00:06
5/45 A kérdező kommentje:
Brutális szinte már hátborzongató a hasonlóság nem került a .....az én hü...be akkor hogy lehetséges és beültetés sem volt.
2020. okt. 17. 00:07
6/45 anonim válasza:
Remélem ez nem komoly kérdés...
7/45 A kérdező kommentje:
De !!
2020. okt. 17. 00:09
8/45 A kérdező kommentje:
Nem viccelek nagyon erős a hasonlóság külsőre belsőre és a férfi nagyon gondoskodó és kedves velem szembe puszta véletlen lenne az egész ???
2020. okt. 17. 00:10
9/45 anonim válasza:
Egy kopaszodó fogatlan pasi az illető, aki folyton sír?? Vagy mi annyira a hasonlóság??
10/45 anonim válasza:
Jézusom, és ilyen agykapacitással emberek gyereket vállalnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!