Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet úgy valaki a gyerekem...

Lehet úgy valaki a gyerekem biológiai apja hogy soha nem feküdtem le vele?

Figyelt kérdés
Valaki azt mondta hogy az ismerősöm a gyerekem apja valójában.Csak az a gond hogy egyáltalán nem voltunk együtt,azt mondta varázslat .Könyörgök írjatok minél többen természetre kinézetre nagyon hasonlítanak.Iljyen lehetséges?Kezdem elhinni.
2020. okt. 16. 23:34
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Neeem!!Pont hogy gyönyörű nagyon a férfi egyáltalán nem az amit feltételéül.Egy kellemes,finom nyájas tapintatos "daliás lovag" ,csinos jó ízlésű beszéde is jólesően visszafogott pont ojan mint a gyermekem .Gyermekem is finom lelkűletű finom mozdulatú és gyönyörű mint ő.Nem tudom ebből mit értetek meg,de valahogy még a nézésük is egyforma.Mintha klónok lennének.
2020. okt. 17. 00:16
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd be a pasinak hogy övé a gyerek, kérj tőle tartásdíjat aztán írd meg hogy mit szólt 😃
2020. okt. 17. 00:17
 13/45 A kérdező kommentje:
Azt nem tehetem soha nem voltunk együtt
2020. okt. 17. 00:18
 14/45 A kérdező kommentje:
Azt mondaná pali madárnak nézem ,a beültetés ről meg ha az lett volna arról tudnia kéne mert ojan nincs hogy a férfi nem tud róla
2020. okt. 17. 00:19
 15/45 A kérdező kommentje:
Mondjuk érdeklődött már a gyerek után
2020. okt. 17. 00:23
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
számomra az a nagy rejtély, ennyi ésszel hogy lehet élni
2020. okt. 17. 00:25
 17/45 A kérdező kommentje:
fejezd be az alázást azt nem mondom hogy menj innen bár azt mondanám de nem mondom mert énse szeretem ha elzavarnak ezer énse zavarok el másokat
2020. okt. 17. 00:29
 18/45 A kérdező kommentje:
Figyelj ha látnád a gyerekem meg a palit azt mondanád egyből hogy tőle van ezt akarom megfejteni hogy mitől az a nagy hasonlóság ?
2020. okt. 17. 00:32
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha te vagy Maria, meg akar szuz is lehetsz … de a mai világban csak ugy tudnek egy ilyet elkepzelni ha bedzsinaznak es nem is emlekszel ra, hogy voltal a fiuval. De ez nem varazslat, mint inkabb atbaszas.
2020. okt. 17. 00:33
 20/45 A kérdező kommentje:
De a párom is belém fojatta őt ebben az évben ismertem meg a gyermekem nem mostanában született és annyira nem akarom gunyolni de finoman szólva "szentfazek"hogy nem tudom elhinni hogy ijet tett volna velem nem jártam bulikba korábban sem nem értem
2020. okt. 17. 00:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!