Ki mitöl lenne a legboldogabb most ebben a pillanatban?
Figyelt kérdés
2020. okt. 16. 21:28
11/28 anonim válasza:
Ha nem lennének az emberek agresszívek és bunkók egymással, és vissza lehetne tekerni az idő kerekét 30 évvel korábbra amikor még nem volt tablet és mobiltelefon.
12/28 anonim válasza:
Ha vége lenne a szezonnak és hazamehetnék, mert már hulla fáradt vagyok (csicska vagyok külföldön)
13/28 anonim válasza:
Ha tudnék találkozni a fiúmmal. Tőlem 220 km-re van karanténban.
14/28 anonim válasza:
En ma mar nem vagyom semmire … mindjárt leviszem a kutyát az esti sétára es utana szundi.
15/28 anonim válasza:
Nem lenne rossz, ha meg tudnám látogatni a szüleimet Magyarországon. Úgy lett volna, hogy nyáron hazalátogatok, de végül inkább kint maradtam Dániában (egyetem), és megvárjuk, amíg csitul a vírushelyzet. Jelenleg az egyetlen problémám a vírussal van.
22/L
16/28 anonim válasza:
Ha túl lennék a hasmenésen és nem érezném magam ilyen rosszul
17/28 anonim válasza:
Egy hosszú ölelésre vágyom most a leginkább.
19/28 anonim válasza:
Ha lenne munkám és rendes fizetésem és/vagy a hobbimmal gyorsabban haladnék és abból is sikerülne bevételt szereznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!