Nagy gáz,hogy 20évesen szűz vagyok,és szintén szűz nővel szeretnék együtt lenni?
Attól még hogy valaki szexel nem fog meg változni.
(ezt most természetesen az "normálisabb" csoportra értem nem arra akin már keresztül ment több mint a fél megye nem mintha azzal feltétlen baj lenne)
Kérdező képzeld el hogy mi lenne ha találkoznál valakivel aki szűz is és együtt vesztenétek el. Aztán kiderül hogy még sem működik a kapcsolat majd szakíttatok. Utána pedig találkozol még egy szűz lánnyal akivel azonban tökéletesen össze passzoltok csak ő olyat keres aki még szűz mint ő és ezért nem akar veled járni.
Vagy lehet ugyan ez fordítva is. Hogy ő hitte azt valakiről hogy ő lesz az igazi aztán kiderült hogy még se. De közben neked lehet hogy ő lesz a tökéletes.
Az hogy milyen nőt találsz magadnak az elégé szerencse és ember ismeret kérdése.
Arról nem is beszélve hogy nem kell a nőnek olyannak lennie amilyen te vagy. Kellenek a hasonlóságok és a különbségek.
“Nem használt” “ajándék autó” “tányér amibe mindenki beleevett” “amin 250en átmentek”
Azért minimális tisztelet lehetne benned, faszikám. Gondolom amit teljesíteni fogsz az ágyban, az egyenlő a nullával, én a helyedben visszavennék az arcomból. Előre sajnálom a lányt, aki összekerül veled. (Ha lesz olyan) Nem sértegetni akarlak, csak felnyitni a szemed, hogy milyen otrombán beszélsz a nőkről.
"Egyszerűen tudnám hasonlítani egy tányérhoz,amibe már beleevett más is."
Ha rendesen el van mosva, észre sem veszed, hogy már használt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!