Mi volt a legnagyobb lecke, amit megtanultál az életben?
Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 20:44
11/17 anonim válasza:
Saját életünket kell építeni. Ezzel most csak leegyszerűsítettem egy korábbi hozzászólást, amelyet valamelyik előttem szóló ember írt. Nagyon jó, érdekes gondolatokat írtak előttem, lehet, hogy még én is hozzá fogok szólni.
12/17 anonim válasza:
Ha tartogatja a képeket az exéről, meg a közös fotókat magukról, ráadásul még találkozgat és beszélget is vele, annak ellenére, hogy velem tervezi az összeköltözést, akkor ki kell b*szni a csávót, mint macskát szarni. Pont.
13/17 anonim válasza:
Akárhogy küzdesz, nem biztos, hogy lesz gyümölcse. Néha jobb elfogadni az adott helyzetet
14/17 anonim válasza:
A megfelelő önismeret az életben szinte mindennek az alapja. Piszok kemény meló, de milliószor megtérül.
16/17 anonim válasza:
Nem annyira lecke
De tanultam belole:
A telefonomon betelt a memoria és az osszes emlékem ,minden fotó torlodott
Valamennyit megtudtam menteni de sok jol elkapott pillanat elveszett
Azita mindig lementem oket
17/17 Manócska1 válasza:
későn jöttem rá hogy félelem miatt nem azt tettem amit kellett volna. utólag hibáztatom magam,de akkor féltem nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!