Mi volt a legnagyobb lecke, amit megtanultál az életben?
Készülj!
Hamarosan érkeznek az
- az emberek gonoszak
- az élet egy sz*r
- senkire sem számíthatok
típusú válaszok.
- az emberek jók
- az élet csodaszép
- mindig mindenkire számíthatok
Komoly lecke volt, de megtanultam.
A lófas.nak is van vége.
Vagyis egy esélyt kap mindenki... akkor is ha rokon.
A saját életeddel kell foglalkozni, saját magadnak megfelelni. Másoknak sose leszel elég jó, szép, ügyes, stb.
Ha haragot tartasz, azzal magadnak ártasz. Tovább kell lépni, felülemelkedni a sérelmeken, lezárni, ami nem működik.
Mindig magad kell előtérbe helyezni.
Ez nem azt jelenti, hogy át kell menni egoistába, és csak magunkkal törődni, de a saját határainkat is meg kell húzni valahol. A kissujunkat odaadjuk, de ha már az egész karunk kellene, akkor tudjunk nemet mondani!
Hogy nem szabad senkiben sem teljesen megbízni, sem barátban, sem partnerben, senkiben. És akik ott lesznek mindig mellettem az maximum a családom, rajtuk kívül mindenki "állandó változó".
Megtanultam még azt is, hogy keményen kell dolgozni és tanulni ahhoz, hogy valamit elérjek, a környezetemben mindenki csettintésre kap meg nagy dolgokat, de nekem ezekért nagyon sokat kell tenni, nagyon sokat kell küzdeni, és ez nem könnyű, de muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!