Hogyan leckeztethetnem meg? Tobbi lenn.
Figyelt kérdés
Van egy srac, aki mar kezd kicsit az idegeimre menni. Vegzosok vagyunk gimiben, 13 eve ismerem es baratomnak tekintem, mert mindenrol tud, tudjuk egymas gondjait, viszont ismerjuk is egymast. O kihasznalja nagyon sokszor azt hogy kisse erzekenyebb gyengebb jellem vagyok. Probaltam ignoralni de nem lett semmi haszna. Hogyan leckeztethetnem meg? Milyen szivatast alkalmaznatok? Tudom hogy gyerekes, de valamit megis kellene tenni.2016. márc. 17. 00:50
1/5 anonim válasza:
Nem megszivatni kell, hanem próbáld te kinöveszteni a tökeid. Ez nem gyyerekes, hanem konkrétan szánalmas, nagyjából általános alsóban volt utoljára divat ez a "megszivatósdi".
2/5 A kérdező kommentje:
Lany vagyok Babó. ;)
2016. márc. 17. 12:31
3/5 anonim válasza:
Nem vagyok babó, ez mege attól még szánalmas hozzállás marad.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor most komolyan, te mit tennél őszintén? Ên eddig álltam a sarat, de elegem van belőle, hogy belémrugnak akkor is ha nem szolok vissza erte.:)
2016. márc. 17. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!