Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem tudom elképzelni az...

Nem tudom elképzelni az életemet az egyetem után?

Figyelt kérdés

Lassan vége lesz, lehetne még tologatni, lehet, hogy fogom is, jól érzem magamat, de nem a tanulás része miatt, csinálok is valamit és kényelmesen élem az életemet, ez volna az, ami tetszik benne. Időközönként van amikor hajtani kell, de egyébként meg, azt leszámítva kényelmes az élet, kiszámítható. Ezt összehasonlítani a versennyel, a multik világával.. meg úgy igazán, nem kell annyi felelősséget vállalni, sok ember vesz körbe, akinek nagyobb része az értelmes, nem szeretnék ebből kiszakadni és a felnőttek életét élni.

Nektek volt ehhez hasonló időszakotok? Ti hogy éltétek meg ezt? Annyira nem szeretnék ebből kiszakadni és elhagyni ezt a légkört, félnék a mástól és attól, hogy ezt a viszonylag kényelmes, megszokott dolgot elvesztem, amit igazából szeretek is, minden mellékes/kellemetlen részével együtt.

2020. okt. 15. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Kapunyitási pánik. Nekem is volt. Sőt, még mindig nem szoktam meg, hogy nem én gazdálkodom az időmmel és a nyári szünetek is hiányoznak. Nem mondom, hogy jobb lesz a munka világa, mert nem (szubjektív vélemény), de egy idő után hozzá lehet szokni.
2020. okt. 15. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Én sem tudom elképzelni az életemet iskola után, pedig hamarosan vizsgàzok. Normális.
2020. okt. 16. 01:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha minden jól megy, januárban végzek, én is így érzek. De közben pont emiatt nem akarok nappali mesterre menni, mert mindenképpen el akarom kezdeni a munkával járó felnőtt életet, mégha az kevésbé kényelmes is. Pedig apukám mondogatja, hogy még nyugodtan tanuljak, eltartanak, de úgy érzem, így sose fogok felnőni és leválni!
2020. okt. 16. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mit tanulsz, de ha van rá lehetőség, menj el közalkalmazottnak. Ritka a hajtás és kényelmes a munka. Magas fizetésre viszont ne számíts.
2020. okt. 16. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!