Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki tapasztalt hasonlót?

Ki tapasztalt hasonlót?

Figyelt kérdés
Olyan "problémával" küzdök, hogy semmi értelmét nem látom az életnek és ez miatt nem tudok semmit se komolyan venni és motivációm sincs. Mind ez akkor kezdődött mikor "megjött az öntudatom" és megoldottam a problémáim jelentős részét pl a régi baszogatásokból kialakult önbizalomhiányom, az otthoni nevelésből származó szorongásom (nem volt kutyaszar helyzet otthon, csak tulzottan féltem a szüleimtől és bármit megkérdeztem hogy mit miért csinálnak, azt mondták hogy azért mert). Félreértés ne essék, nem vagyok depressziós és nincs semmi elnyomott problémám, csak szimplán üresnek látom az életem és nem csinálok semmi olyant ami elnyomná ezt az érzést.

2020. okt. 13. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagyunk így egy páran szerintem.
2020. okt. 13. 21:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbálj valamilyen célt kitűzni magad elé. Nincs semmi amire vágysz, amivel szerinted megoldódhat ez a helyzet? Ha az embernek van célja akkor nem érez akkora ürességet.
2020. dec. 26. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!