Van itt olyan, aki fiatalon tönkrement?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, aki mondjuk valamiért màr fiatalon túlhajszolta magàt, valamilyen okból kifolyólag, és közben fàjlalta, hogy nem élhet fele olyan boldog önfeledt életet sem, mint a korabeliek.2020. okt. 11. 13:55
1/6 anonim válasza:
Igen, én. Testileg, lelkileg és anyagilag is leépültem. Nem hiszem, hogy lenne még remény bármire is.
2/6 anonim válasza:
dettó mind az egyed de én nem magam miatt hanem egy rossz kapcsolat miatt
4/6 anonim válasza:
Persze, rengetegen...foleg a mai magyarorszagon.
5/6 anonim válasza:
Én is sajnos :/ elég sok szempontból. Most kaparom össze magam. De egyre jobb már, szóval ti se adjátok fel soha!
6/6 anonim válasza:
Volt. Kétszer betegítettem le magam lelkileg, egyszer kamaszkoromban, egyszer pedig harmadéves egyetemistaként. Több dolog jött össze, nem bírtam. Aztán mindkettőből felálltam és remélem, most már nem lesz ilyen. Amíg az ember nem oldja meg magában ezeket a dolgokat, addig folyamatosan ezzel fog szenvedni. Addig fog beleesni ugyanabba a verembe, amíg meg nem tanul bánni a gyenge pontjaival és helyén kezelni a dolgokat. Vagy egyszer eljut oda, hogy már nem tud belőle felállni. Ezt nem lehet megúszósan lerendezni, vagy szembenézel magaddal vagy kinyírod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!