Bármilyen fogyatékossággal élők! Nektek szokott lelkifurdalásotok lenni, hogy "miattatok" tönkrement a család élete, nem teljesültek a szüleitek tervei?
Fura egy kérdés: van, hogy segítette-ellátta a szülő a gyerekét, amikor kisebb volt, majd amikor felnőtt, a gyerek munkába állt, ellátta magát, a szülő pedig kiteljesedett, élhette a saját életét, aki szintén munkába állt.
Azaz kompenzálva lett a dolog.
Tényleg fura egy kérdés...
Nem, nem én akartam megszületni. Ők pedig azzal, hogy gyereket akartak, vállalták úgymond, hogy nem olyan gyereket kapnak, ami megfelel a születése előtt dédelgetett álmaiknak.
Nem kell ahhoz betegnek lennem, hogy ne váltam valóra a terveiket. Váltsa valóra mindenki a magáét.
Ez nem túl okos kérdés.
Aki olyan fokon fogyatékkal élő, hogy befolyásolja az egész család életét, az nem olvasgatja ezt az oldalt. Ld. #9 válaszát.
Aki pedig tud válaszolni a kérdésedre, az az életében is van annyira önálló, hogy semmiféle tervet, álmot, miegyebet nem hiúsított meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!