Mit tehetnék, hogy ne "szellemként" éljek? Hogyan szabadulhatnék ki ebből az ördögi körből?
Nincsenek céljaim-elképzeléseim, nem csinálok semmit sem, csak úgy létezem, elzártan a világtól, (orvosilag igazolt) pszichés problémáimba süppedve. Gyakran unatkozom, azt sem tudom, mi legyen a következő lépés. Időnként a létezésem is szinte kérdésessé válik számomra. Gyakran a napok múlását sem követem nyomon, nem tudom, milyen nap van, stb. Félek. Félek kimozdulni, félek a jövőtől, félek az élettől-haláltól, félek bármit is tenni. Öt-hat éve tart ez a negatív állapot.
27/F
Kedves első válaszoló!
Mondhatnám, folyamatos gyógykezelés alatt állok. Azelőtt voltam rosszabbul is.
Elkezdhetnél azon gondolkodni mihez értesz legjobban mi érdekel a világból
Nekiállsz sportolni,időben lefekszel aludni.
Lehet hülyeségnek hangzik de próbáld ki.
Biztos sokan mondhatták már,meg amolyan közhelynek számít,de el kéne vállalnod valamilyen munkát.
Miből élsz?Lehet,ez okozza a fusztrációt önmagaddal.
Hogy fogod később ezeket a kimaradt éveket kimagyarázni az önéletrajzodban?
Társasági életet most nem biztos,hogy szeremcsés elkezdened.(vírus)
Írd össze: mik érdekelnek a világban és keress ezzel kapcsolatos Facebook csoportokat például.
Pszichoterápia biztosan nagyon sokat tudna segíteni e problémákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!